AnnaDd88
Fanka BB :)
może nie bedzie tak źle jakos trzeba przetrwac zdamy relacje po badaniu jak było;pTeż mi moja gin kazała iść i też zamierzam iść w przyszłym tygodniu. Aż mi niedobrze na samą myśl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może nie bedzie tak źle jakos trzeba przetrwac zdamy relacje po badaniu jak było;pTeż mi moja gin kazała iść i też zamierzam iść w przyszłym tygodniu. Aż mi niedobrze na samą myśl
hm niby tak ale z moim nastepnym razem spotkam sie za poltora miesiaca wiec moze wolal wczesniej znac wyniki.. a z reszta skoro zalecił to nie bede madrzejsza niz on a wyniki póki co to mam idealne więc nie sadze ze sa jakies specjalne zaleceniaKrzywa cukrowa wykonuje sie zwykle ok. 24-28 tc.
Chyba ze lekarz ma jakies podejrzenia ze cos moze byc nie tak...
może nie bedzie tak źle jakos trzeba przetrwac zdamy relacje po badaniu jak było;p
hm niby tak ale z moim nastepnym razem spotkam sie za poltora miesiaca wiec moze wolal wczesniej znac wyniki.. a z reszta skoro zalecił to nie bede madrzejsza niz on a wyniki póki co to mam idealne więc nie sadze ze sa jakies specjalne zalecenia
myśle że we wtorek przy okazji morfologia jeszcze ale własnie nie wiem czy tej morfologii nie zrobie w poniedzialek .. zobacze jak sie wygramole z ranaMam dokładnie tak samo. Wyniki okej i nie wiem dlaczego kazała mi zrobić tak szybko, ale nie będę się z nią przecież kłócić
A kiedy się wybierasz? Bo ja chyba pójdę w środę