reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
@KyRaA w sumie to tam mają zdrowe podejście. I tak jak widzę to nie tylko w ginekologii. Bratanica choruje, długo ją diagnozowali w Holandii zanim wdrozyli leczenie. A tu w PL ją na stół położyli, zoperowali, naobiecywali, kasę skasowali bo to było prywatne i nic. Jak się okazało, że nie ma poprawy to rozlozyli ręce. Teraz tam żyje normalnie dzięki temu leczeniu.
A ten poród w domu to myślę, że to naprawdę nie glupi pomysł. Ja bym chciała rodzić w domu, ale u nas to takie nie popularne. Jak spotkam się z położną to zapytam co ona o tym myśli.

Moja córka miała 53cm i długo nosiła 56. W sumie to taki kurdupelek z niej, bo ma 13m-cy a ubrania nosi na 9-12jeszcze.

W laboratorium zawsze grzecznie czekam. Przynajmniej mam chwilę dla siebie:-D

Tak szybko ta krzywa cukrowa? Ja mam następna wizytę 10 stycznia, to będzie mój 23 tydzień, ale lekarz nie zlecił mi zrobienia na tą wizytę krzywej cukrowej. Muszę dla pewności sprawdzić kiedy ja się robi.
Witamy nowa mamusie
Powiem wam dziewczyny, że ta moja mała kurka przestaje być subtelna w tych swoich ruchach, dzisiaj już czułam ja całkiem mocno :) ale to jest fajne

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, chyba się muszę Was poradzić, zwłaszcza tych z doświadczeniem w ciążach ;)

Przed chwilą przed kąpielą zauważyłam jakby żółte strupki na sutkach ... martwić się czy może to już siara się pojawiła? I co z tymi strupkami? Ja je "zdrapałam", choć nie mogę przyznać że był to miły zabieg ;) Miał ktoś coś podobnie ... helpunu :p

reklama
Dziewczyny, chyba się muszę Was poradzić, zwłaszcza tych z doświadczeniem w ciążach ;)

Przed chwilą przed kąpielą zauważyłam jakby żółte strupki na sutkach ... martwić się czy może to już siara się pojawiła? I co z tymi strupkami? Ja je "zdrapałam", choć nie mogę przyznać że był to miły zabieg ;) Miał ktoś coś podobnie ... helpunu :p

Wydaje mi się że to po prostu siara i że nic się nie dzieje :) choć ja z tych niedoświadczonych :p

Do góry