Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
A w którym tygodniu jesteś kochana?miałyscie robiona krzywa cukrową?? ja wybieram sie w przyszłym tyg... #JoasiaM co do badań moczu nigdy nie mialam problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym tygodniu jesteś kochana?miałyscie robiona krzywa cukrową?? ja wybieram sie w przyszłym tyg... #JoasiaM co do badań moczu nigdy nie mialam problemu
teraz 19 ale lekarz juz mi zleciłA w którym tygodniu jesteś kochana?
Ahaa to tak jak ja hihi ale ja jeszcze nie miałam tych badańteraz 19 ale lekarz juz mi zlecił
Do tej pory miałam dobre wyniki. Ale teraz trochę sie obawiam bo brałam przez 10 dni duomox na ucho...zaraz będę podglądać wyniki a Internecie ale jeszcze nie maA miałaś źle wyniki moczu?
miałyscie robiona krzywa cukrową?? ja wybieram sie w przyszłym tyg... #JoasiaM co do badań moczu nigdy nie mialam problemu
Dziewczyny, chyba się muszę Was poradzić, zwłaszcza tych z doświadczeniem w ciążach
Przed chwilą przed kąpielą zauważyłam jakby żółte strupki na sutkach ... martwić się czy może to już siara się pojawiła? I co z tymi strupkami? Ja je "zdrapałam", choć nie mogę przyznać że był to miły zabieg Miał ktoś coś podobnie ... helpunu