reklama
Domi2104
Fanka BB :)
Dlatego ja wszystko zamówiłam przez internet [emoji39]Ale fajne to ubranko!
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że jestem w prezentowej dooopie, nie mam jeszcze nic dla nikogo... I najgorsze ze mam takiego lenia, żeby wybrać się do galerii, po prostu mi się nie chce.
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
AnnaDd88
he he... dużo prezentów kupilam przez internet ale potrzebowalam torebek na opakowanie a to juz nie oplacalo sie zamawiac i tak to juz wyszlo ze inne rzeczg sie kupilo.. maz dzis tez po pracy jechal sie spotkać z aniołkiemAle fajne to ubranko!
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że jestem w prezentowej dooopie, nie mam jeszcze nic dla nikogo... I najgorsze ze mam takiego lenia, żeby wybrać się do galerii, po prostu mi się nie chce.
Super ubranko. Jednak ja zawsze mam problem z wyprawką czy 56 czy 62 od razu. Do szpitala przy pierwszym dziecku zabrałam połowe domu, w tym po trzy komplety rzeczy razy dwa rozmiary właśnie.. [emoji2957] Torby nie dałam rady sama nosić tyle tego było. A jeszcze podręczna torba, torebka i oczywiście oddzielna torba z rzeczami do samego porodu. Teraz postanowiłam zmieścić się w jednej torbie ze wszystkim.Takie oto wdzianko r 56 za 19zl
roki_1991
Kupiłam dzisiaj jakiś probiotyk i wzięłam mam nadzieję dziewczyny ze nie rozkręci się nic. Ja nadal nie czuję ruchów ale to moja pierwsza ciąża, może to za wcześnie dzisiaj jest 17 tydzień +1 dzień i do szczupłych nie należę także może to jeszcze za wcześnie. Ale jak zawsze swiruje że może coś nie tak a do wizyty jeszcze 5 dni
To czy jesteś szczupła czy nie, nie ma aż takiego znaczenia te ruchy czuć od środka natomiast zależy gdzie masz łożysko. Ja mam na przedniej ścianie, to moja pierwsza ciąża, dziś równo 20+0 i wczoraj dopiero poczułam pierwszy ruch malucha także spokojnie, masz czas
Domi2104
To mnie trochę uspokoiłas[emoji846]To czy jesteś szczupła czy nie, nie ma aż takiego znaczenia te ruchy czuć od środka natomiast zależy gdzie masz łożysko. Ja mam na przedniej ścianie, to moja pierwsza ciąża, dziś równo 20+0 i wczoraj dopiero poczułam pierwszy ruch malucha także spokojnie, masz czas
AnnaDd88
Własnie dlatego nie planuje duzych zakupow na rozmiar 56 .. raczej 62 ale to ubranko to bedzie jedno z tych nielicznych w tym rozmiarzeSuper ubranko. Jednak ja zawsze mam problem z wyprawką czy 56 czy 62 od razu. Do szpitala przy pierwszym dziecku zabrałam połowe domu, w tym po trzy komplety rzeczy razy dwa rozmiary właśnie.. [emoji2957] Torby nie dałam rady sama nosić tyle tego było. A jeszcze podręczna torba, torebka i oczywiście oddzielna torba z rzeczami do samego porodu. Teraz postanowiłam zmieścić się w jednej torbie ze wszystkim.
Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
Witam przyszłe majowe mamusie. Otóż ja też majoweczka na 10 maja I wiemy że będzie chłopczyk
reklama
Domi2104
Witamy w naszym gronie[emoji846]Witam przyszłe majowe mamusie. Otóż ja też majoweczka na 10 maja I wiemy że będzie chłopczyk
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app