reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ale fajne to ubranko!
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że jestem w prezentowej dooopie, nie mam jeszcze nic dla nikogo... I najgorsze ze mam takiego lenia, żeby wybrać się do galerii, po prostu mi się nie chce.

Ale fajne to ubranko!
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że jestem w prezentowej dooopie, nie mam jeszcze nic dla nikogo... I najgorsze ze mam takiego lenia, żeby wybrać się do galerii, po prostu mi się nie chce.
he he... dużo prezentów kupilam przez internet:p ale potrzebowalam torebek na opakowanie a to juz nie oplacalo sie zamawiac i tak to juz wyszlo ze inne rzeczg sie kupilo;).. maz dzis tez po pracy jechal sie spotkać z aniołkiem:p

Takie oto wdzianko r 56:) za 19zl:)
Super ubranko. Jednak ja zawsze mam problem z wyprawką czy 56 czy 62 od razu. Do szpitala przy pierwszym dziecku zabrałam połowe domu, w tym po trzy komplety rzeczy razy dwa rozmiary właśnie.. [emoji2957] Torby nie dałam rady sama nosić tyle tego było. A jeszcze podręczna torba, torebka i oczywiście oddzielna torba z rzeczami do samego porodu. Teraz postanowiłam zmieścić się w jednej torbie ze wszystkim.

Kupiłam dzisiaj jakiś probiotyk i wzięłam mam nadzieję dziewczyny ze nie rozkręci się nic. Ja nadal nie czuję ruchów ale to moja pierwsza ciąża, może to za wcześnie dzisiaj jest 17 tydzień +1 dzień i do szczupłych nie należę także może to jeszcze za wcześnie. Ale jak zawsze swiruje że może coś nie tak a do wizyty jeszcze 5 dni

To czy jesteś szczupła czy nie, nie ma aż takiego znaczenia :) te ruchy czuć od środka ;) natomiast zależy gdzie masz łożysko. Ja mam na przedniej ścianie, to moja pierwsza ciąża, dziś równo 20+0 i wczoraj dopiero poczułam pierwszy ruch malucha ;) także spokojnie, masz czas :)

To czy jesteś szczupła czy nie, nie ma aż takiego znaczenia :) te ruchy czuć od środka ;) natomiast zależy gdzie masz łożysko. Ja mam na przedniej ścianie, to moja pierwsza ciąża, dziś równo 20+0 i wczoraj dopiero poczułam pierwszy ruch malucha ;) także spokojnie, masz czas :)
To mnie trochę uspokoiłas[emoji846]

Super ubranko. Jednak ja zawsze mam problem z wyprawką czy 56 czy 62 od razu. Do szpitala przy pierwszym dziecku zabrałam połowe domu, w tym po trzy komplety rzeczy razy dwa rozmiary właśnie.. [emoji2957] Torby nie dałam rady sama nosić tyle tego było. A jeszcze podręczna torba, torebka i oczywiście oddzielna torba z rzeczami do samego porodu. Teraz postanowiłam zmieścić się w jednej torbie ze wszystkim.
Własnie dlatego nie planuje duzych zakupow na rozmiar 56 :).. raczej 62;) ale to ubranko to bedzie jedno z tych nielicznych w tym rozmiarze:D

reklama
Do góry