reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Night&Day jak z keiszeniami to chyba lionelo.
Powiem Wam , że to moja trzecia wyprawka, ale chyba dopiero przy 5 kupiłabym to co najlepsze i najbardziej przydatne :p
Napisała że kinderkraft A na fotce widzę kieszonki :/ - kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży to pkulam sobie w brodę że się wszystkiego poznałam.. Ale znając siebie wiem, że i tak połowę...przynajmniej :p rzeczy bym wymieniała :). A u Ciebie jakie jest na tapecie?

reklama
chicco mi się podoba, ale nie podoba mi się cena :p
Natomiast dla Heleny kupiłam z lionelo łóżeczko turystyczne, wyszło mi chyba za 151 zlotych z kurierem. A produkt prosty ale bardzo porządny. Więc kusi mnie własnie dostawne tej firmy.

chicco mi się podoba, ale nie podoba mi się cena :p
Natomiast dla Heleny kupiłam z lionelo łóżeczko turystyczne, wyszło mi chyba za 151 zlotych z kurierem. A produkt prosty ale bardzo porządny. Więc kusi mnie własnie dostawne tej firmy.
Mnie w chicco też nie podoba się cena ;) pewnie inaczej bym mówiła przy pierwszym dziecku bo wtedy mi odbiło ale teraz jestem mądrzejsza...troszkę...;)

Chociaż ja po dwójce dzieci trochę tego wszystkiego mam, więc u mnie z większych wydatków to podwójny wózek, łóżeczko dostawne, komoda no i jakas pościel, otulacz, kocyk i prześcieradło do gondoli :p

Wiadomo trochę nowych ciuszków. Butelki ale to to takie bzdety

Chociaż ja po dwójce dzieci trochę tego wszystkiego mam, więc u mnie z większych wydatków to podwójny wózek, łóżeczko dostawne, komoda no i jakas pościel, otulacz, kocyk i prześcieradło do gondoli :p

Wiadomo trochę nowych ciuszków. Butelki ale to to takie bzdety
Ja narazie zbieram ciuszki po koleżankach :p a potem zrobię selekcję i zacznę kupować na wyprzedażach. Wózek wiem że chce używany , komoda oddam swoja bo mam dwie :), wanienka, kosmetyki itd, dostawka no i wszystko potem na bieżąco...myślę też o tym jak zrobić kącik dzidzi w sypialni...Koło komódki..chciałabym jakos ozdobić ścianę i zrobić coś dzidziusiowego :) .A twoje dzieci mają osobne pokoje?

Jeju jeszcze tak nie mialam ze jakbym nie zjadla tego sledzia to bym chyba kogos zabila. Wazne ze juz w brzuszku plywa :-)

Widzialam wlasnie to lozeczko marki chicco ale cena mnie zamrozila. A widzialyscie moze lozeczka marki kinderkraft? Mozecie cos o nich powiedziec? Do takiego lozeczka materacyk kupuje sie osobno?

Mamy strasznie niska sofe i sie zastanawiam czy te nozki z dostawki wchodza pod lozko czy sa po prostu dostawne?

reklama
U nas wszystko będzie kupowane od zera. Nie mam nikogo w rodzinie blisko tu, żeby coś zebrać...
I tak mam szczęście bo mój facet jest bardzo rozsądny i nie pozwoli mi trwonic kasy na lewo i prawo hehe chociaż ja mam do tego tendencję.
Nie mogę się doczekać stycznia bo wtedy zaczynam szykować pokoik dziecięcy.
Jestem taka zielona we wszystkim, jeśli chodzi o matki itp.
Ale pocieszam się że jakoś tam będzie, będę czytać Wasze rady .

Do góry