reklama
Night&Day
Fanka BB :)
Dziękuję - ja gorączkę mam rzadko ale ogólne rozbicie, katar bądź zatkany nos i ból gardła- w nocy aż mnie z tego ucho bolało...Ale herbata jedna za drugą od 3:45 nawilzyla choć gardło Jedne mamy narzekają na ciążę latem- że upały a my musimy się namęczyć w okresie jesienno- zimowym bez leków :/Dużo zdrowia night&day
Jak u mnie pojawila się wysoka gorączka to normalnie do rodzinnego poszłam.
Witam nowe dziewczyny - czuje się strasznie ( co pewnie widać po godzinie, o której piszę)- mam mega zatkany nos i boli mnie gardło - syna rozkładało a ja czuje się gorzej...Muszę na 3 godziny jechać do pracy więc tam chyba umrę...Powiedzcie mi proszę czym się teraz leczycie na takie dolegliwości?- i w sprawie leków konsultujecie się z ginekologiem?Internista?- czy same kupujecie coś dla kobiet w ciąży?- u mnie każda choroba potęguje jeszcze astmę co w ciąży przy ograniczonych lekach jest jeszcze bardziej uciążliwe.
Mnie tez meczy od wczoraj. Imbir, pomarancze, sok malinowy i raz paracetamol bo bardzo mnie bolala glowa. SIedze w pracy i myślę za jakie grzechy...
roki_1991
Dziewczyny, jak was dopadła taka choroba, to idźcie do rodzinnego i na l4. Nie musi być ciążowe jeśli nie chcecie się przyznawać, ale takie coś lepiej wyleżeć, szczególnie że pogoda na polu jest jaka jest. Inni będą na was kichac, kaszlec, będzie tylko gorzej... Zdrówka
Night&Day
A to się dopiero zaczynaMnie tez meczy od wczoraj. Imbir, pomarancze, sok malinowy i raz paracetamol bo bardzo mnie bolala glowa. SIedze w pracy i myślę za jakie grzechy...
Night&Day
Od jutra i tak mam wolne do końca tygodnia więc będzie dobrze- byle by dzień dzisiejszy przetrzymać...A w domu czeka na mnie przeziębiony syn z kolejną dawką bakterii... Na 13 idę z nim do lekarza więc zobaczymy- może też pozwolę się zbadać. A co do nawilżanie gardła to mnie najbardziej pomaga miód czy w herbacie czy na łyżeczce ale miód jest niestety bardzo uczulający i wczoraj przy drugiej herbacie zaczęło mnie już dusić :/ A powiedzcie mi- kupuje któraś z Was lub ma już dostawke do łóżka?Dziewczyny, jak was dopadła taka choroba, to idźcie do rodzinnego i na l4. Nie musi być ciążowe jeśli nie chcecie się przyznawać, ale takie coś lepiej wyleżeć, szczególnie że pogoda na polu jest jaka jest. Inni będą na was kichac, kaszlec, będzie tylko gorzej... Zdrówka
Ostatnia edycja:
Lilianne91
Zaciekawiona BB
Ja polecam czarny bez na przeziębienie W formie syropu, soku, albo suszonych kwiatów. Mi zawsze najlepiej pomaga spośród naturalnych metod.
Lilianne91
Zaciekawiona BB
Ja mam trochę pytanie z innej beczki.
Czy któraś z was ma w domu kota? Chodzi mi o to, czy znacie jakieś sprawdzone sposoby jak postępować z kotem w przypadku pojawienia się w domu maleństwa. Tak jak z psem wiem, że nie będę miała problemu, tak kota nie jestem tak pewna. Wiem, że krzywdy specjalnie mu nie zrobi, ale boję się, że będzie chciał wchodzić do łóżeczka i będzie je traktował jak swoje legowisko. A jak zjawi się dziecko to pewnie będzie chciał się do niego przytulać i boję się, że przypadkiem może coś maleństwu zrobić. A ostatnimi czasy przytulas z niego straszny
Czy któraś z was ma w domu kota? Chodzi mi o to, czy znacie jakieś sprawdzone sposoby jak postępować z kotem w przypadku pojawienia się w domu maleństwa. Tak jak z psem wiem, że nie będę miała problemu, tak kota nie jestem tak pewna. Wiem, że krzywdy specjalnie mu nie zrobi, ale boję się, że będzie chciał wchodzić do łóżeczka i będzie je traktował jak swoje legowisko. A jak zjawi się dziecko to pewnie będzie chciał się do niego przytulać i boję się, że przypadkiem może coś maleństwu zrobić. A ostatnimi czasy przytulas z niego straszny
Ostatnia edycja:
reklama
Night&Day
Dziękuję bardzo- postaram się nie zapomnieć dzisiaj kupićJa polecam czarny bez na przeziębienie W formie syropu, soku, albo suszonych kwiatów. Mi zawsze najlepiej pomaga spośród naturalnych metod.