reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Fajnie, że macie warunki mieszkaniowe na osobny pokój dla maleństwa. My mamy 3 pokojowe mieszkanie. Do 2 lat mały będzie w sypialni z nami a potem z braćmi. Jeśli oczywiście ten siusiak z usg prenat.nie zamieni się w dziewczynkę ☺ lekarka dała na to 10% szans
My też mamy 3 pokoje ale za jakieś 3 lata zamieniły naszą sypialnię- jest bardzo duża- na pokój syna i postaramy się zrobić z sypialni dwa pokoje

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć? wiem, ze już trochę późno ale mam sporo problemow zdrowotnych od początku ciąży i nie było wiadomo czy da ona radę w ogóle. Ale na ta chwilę staram się myśleć pozytywnie i ostatni termin mam na 26 maja, bo to też co chwile się zmienia

Witam nowe dziewczyny :)- czuje się strasznie ( co pewnie widać po godzinie, o której piszę)- mam mega zatkany nos i boli mnie gardło - syna rozkładało a ja czuje się gorzej...Muszę na 3 godziny jechać do pracy więc tam chyba umrę...Powiedzcie mi proszę czym się teraz leczycie na takie dolegliwości?- i w sprawie leków konsultujecie się z ginekologiem?Internista?- czy same kupujecie coś dla kobiet w ciąży?- u mnie każda choroba potęguje jeszcze astmę co w ciąży przy ograniczonych lekach jest jeszcze bardziej uciążliwe.

Ostatnia edycja:
Night&Day ja w pazdzierniku leczylam sie domowymi sposobami, przeszlo. Herbata z imbirem. Mleko z czosnkiem.
Ale jesli czujesz sie fatalnie to koniecznie idz do lekarza, przepisze Ci bezpieczne leki. Wystarczy wizyta u lekarza rodzinnego. Duzo zdrowka!

reklama
Night&Day ja w pazdzierniku leczylam sie domowymi sposobami, przeszlo. Herbata z imbirem. Mleko z czosnkiem.
Ale jesli czujesz sie fatalnie to koniecznie idz do lekarza, przepisze Ci bezpieczne leki. Wystarczy wizyta u lekarza rodzinnego. Duzo zdrowka!
Dziękuję bardzo:) - jeśli do popołudnia nie będzie lepiej to pójdę...widzę że nawet miał mnie uczula...:/

Do góry