reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@kari21 strasznie przykro mi

@AgaMy pytałaś się chyba ostatnio o xlandera ja miałam wózek model xa jeśli o to było pytanie byłam bardzo zadowolona ten 3 w 1.
Witam wszystkie nowe dziwczyny super ze nasz tak dużo.

Ja moge się pochwalić ze wczoraj czułam ruchy malucha super uczucie hehe i to w pracy wiec na całą parę z tym wypaliłam hehe
Jestem w szoku jak dużo dzieje się u nas na grupie aż ciężko ogarnąć super ze nas tak dużo :tak::biggrin2:

reklama
Mi na prenatalnych wprost powiedział, że nie będzie określał płci, bo to jeszcze za wcześnie, a nie chce prowokować sytuacji w których płeć określi, a okaże się co innego. Moja siostra przy dwóch ciążach czekała do porodu, żeby się dowiedzieć co będzie. Ja tak na pewno nie dam rady :D

Mój to chciał drugiego syna. Byliśmy na usg razem kiedy lekarz powiedział, że to dziewczynka. Ja się śmiałam bo byłam tego pewna, a on dopytywał czy to się jeszcze zmieni.. i nie wierzył. Lekarz się śmiał i mówił, no że jak podrośnie i postanowi o zmiane płci to takie czasy, że można..:-D
A jak się urodziła to oszalał. Jak przyjeżdża na weekendy to cały czas ją nosi na rękach, a ona tylko wskazuje w którym kierunku iść:sorry:. W poniedziałek mała zapomnia, że nóżki ma. Śmiałam się, że dobrze że w ciągu tygodnia go nie ma bo tak to by córcia do szkoły poszła, a chodzić nie zdążyła się nauczyć.:yes:
Tak mu się podoba mieć córkę, że chce kolejną. A ja obstawiam chłopaka;)

Dziś mam tyle energii, że mnie aż roznosi. Wysprzątałam dom, tak że na jutro nic nie zostało. Nawet za lodówkę w końcu się wzięłam. Ale mam satysfakcję :rofl:

Mój to chciał drugiego syna. Byliśmy na usg razem kiedy lekarz powiedział, że to dziewczynka. Ja się śmiałam bo byłam tego pewna, a on dopytywał czy to się jeszcze zmieni.. i nie wierzył. Lekarz się śmiał i mówił, no że jak podrośnie i postanowi o zmiane płci to takie czasy, że można..:-D
A jak się urodziła to oszalał. Jak przyjeżdża na weekendy to cały czas ją nosi na rękach, a ona tylko wskazuje w którym kierunku iść:sorry:. W poniedziałek mała zapomnia, że nóżki ma. Śmiałam się, że dobrze że w ciągu tygodnia go nie ma bo tak to by córcia do szkoły poszła, a chodzić nie zdążyła się nauczyć.:yes:
Tak mu się podoba mieć córkę, że chce kolejną. A ja obstawiam chłopaka;)

Dziś mam tyle energii, że mnie aż roznosi. Wysprzątałam dom, tak że na jutro nic nie zostało. Nawet za lodówkę w końcu się wzięłam. Ale mam satysfakcję :rofl:
Ja z tą energią mam dzisiaj identyczne :) -najpierw zakupy, potem wysprzatalam cała mieszkanie, puściłem 3 prania i ugotowałam zupę:) - i zastanawiam się co jeszcze zrobić :D

Namawiam męża, abyśmy zaczekali do porodu z poznaniem płci, ale jest przeciwko, wolałby wiedzieć. Od zawsze jak rozmawialiśmy o przyszłym dziecku to o synu i wiem że to jest jego marzenie [emoji4] Mi natomiast jest to obojętne, ale ostatnio zaczęłam rozmyslac o córce.

Witam ja sie czuje lepiej niż w ciąży z córka więc to moze synuś mamę oszczędza :):) a wiem mąż by chciał synka ale on ma wokół same dziewczyny więc się nie zdziwię jak będzie córcia [emoji66]

U mnie prania też poszły. Zupę mam z wczoraj, drugie danie na szybko, ale na śniadanko zrobiłam dzieciom bananowe racuszki z płatkami owsianymi. :rolleyes2:Kurczę, oby ta energia nam się utrzymała już do maja. Bo czasem to leżałam i czułam się jak prawdziwy leniwiec :laugh2:

Tym kobitkom, którym ostatnio brakowało sił przesyłam trochę energii. Łapcie! :-) :)

Night&Day 80%na chłopca to już bardzo dużo. Mi ginekolog mówił w 14 tygodniu drugiej ciąży, że na 1505chlopiec hehe. W tej ciąży mój mąż mówił na początku, że trzeci syn będzie, ale za czasem zaczął mówić coraz więcej o córce. Ah marzenie nasze. Ciekawe kto tam u mnie mieszka [emoji4][emoji4]

Sechmet moja mama 3 urodziła, ale żadnego nie widziała na usg. Żadnego z nas nie znała przed urodzeniem.

Gosik880 ale fajnie. Gratuluję córeczki. Masz już dzieci?

Franka84 jakbym w ciąży nie była to mogłabym ciągle nosić mojego młodszego dwulatka. Taki ż niego słodziak kochany, dobrze, że może się tulić na łóżku lub na siedząco.

reklama
Night&Day 80%na chłopca to już bardzo dużo. Mi ginekolog mówił w 14 tygodniu drugiej ciąży, że na 1505chlopiec hehe. W tej ciąży mój mąż mówił na początku, że trzeci syn będzie, ale za czasem zaczął mówić coraz więcej o córce. Ah marzenie nasze. Ciekawe kto tam u mnie mieszka [emoji4][emoji4]

Sechmet moja mama 3 urodziła, ale żadnego nie widziała na usg. Żadnego z nas nie znała przed urodzeniem.

Gosik880 ale fajnie. Gratuluję córeczki. Masz już dzieci?

Franka84 jakbym w ciąży nie była to mogłabym ciągle nosić mojego młodszego dwulatka. Taki ż niego słodziak kochany, dobrze, że może się tulić na łóżku lub na siedząco.
Też myślę że to dużo i już raczej nie biorę pod uwagę innej opcji:)

Do góry