Night&Day
Fanka BB :)
Dlatego dobrze się nie nastawiać na płeć ale jest to niestety mega trudneTak to często bywa, że Ci co chcą synów mają córki, a Ci co chcą córki mają synów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego dobrze się nie nastawiać na płeć ale jest to niestety mega trudneTak to często bywa, że Ci co chcą synów mają córki, a Ci co chcą córki mają synów.
Byłoby mi troszke szkoda trzymać w niepewności męża. Znając go, chodził by za mną krok w krok i "męczył bułe" a tego bym nie zniosła [emoji23]@Juustiik2607 nie wytrzymałabym do porodu. Chyba bym sobie sama cesarke z ciekawości zrobiła
Mąż musi wytresować swoją męską część plemników, żeby puszczały przodem damską część, jak na dżentelmenów przystało. Myślę, że i tym razem pokocha bezgranicznie waszego bobaska, bez względu na płeć.Mój jest z tych, którzy chcą córkę do tulenia i pewnie mu się marzy że będzie jej księciem na białym koniu...choć przez chwilę - kiedy na połówowym dowiedział się że będzie syn- wyszedł obrażony i nie odzywał się do mnie do końca dnia - A kiedy się urodził pokochał synka ogromnie
Tylko pozazdrościć tej energii Ja dzisiaj byłam pozytywnie zaskoczona, że brzuch mnie mniej boli Poleciałam na miasto i nakupowałam ciuszków dla mojej bratanicy. Dzisiaj krasnalek skończył 17 dni Będę szaloną ciociąDziś mam tyle energii, że mnie aż roznosi. Wysprzątałam dom, tak że na jutro nic nie zostało. Nawet za lodówkę w końcu się wzięłam. Ale mam satysfakcję
Jeszcze nie zaczęliśmy nic zmieniać, więc ciagle źle@Juustiik2607 to lekarz niech jemu powie, a Ty uszy zakryj w tym czasie :-) A generalnie co ma być to będzie. Już jakby postanowione i możemy tylko zgadywać. W końcu mamy większe szanse, że trafimy niż w totolotka, więc można obstawiać
@Ann_
chłopcy to chyba większe przytulasy. Córki nie noszę, bo kręgosłup oszczędzam, chociaż ona waga piórkowa jest. Przytulamy się właśnie na siedząco, albo przy spaniu. Syn dużo bardziej był wymagający w tej kwestii. Nawet teraz lubi się poprzytulać a stary koń już z niego
@dziupla mała mi drugą noc przespała. Tylko ja się budzę :-/ A to siku, a to piciu, a to kuźwa niewygodnie. A jak Twoje noce?