reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja tam w ogóle nie mam energii wiec Wam zazdroszczę. Chodzę spać codziennie koło 20-21...
Staram się nie myśleć jaką płeć bym chciała, ale dużo łatwiej byłoby mi chyba z córeczką bo częściowo wychowałam siostry młodsze.
Mój wolałby syna i tylko mówi że to syn na pewno.
U niego w rodzinie prawie sami chłopcy, u nas dziewczynki...

Będzie jak będzie. Nie ma co się nakręcać.

To maleństwo będzie dla mnie największym darem, a płec to marzenie, fajnie mieć marzenia [emoji4] Większość znajomych i rodziny wróży mi córkę (nie wiem zbrzydłam czy co ).

Mój jest z tych, którzy chcą córkę do tulenia i pewnie mu się marzy że będzie jej księciem na białym koniu...choć przez chwilę :p - kiedy na połówowym dowiedział się że będzie syn- wyszedł obrażony i nie odzywał się do mnie do końca dnia :D - A kiedy się urodził pokochał synka ogromnie :)
Mąż musi wytresować swoją męską część plemników, żeby puszczały przodem damską część, jak na dżentelmenów przystało. :p :p :p Myślę, że i tym razem pokocha bezgranicznie waszego bobaska, bez względu na płeć.
Dziś mam tyle energii, że mnie aż roznosi. Wysprzątałam dom, tak że na jutro nic nie zostało. Nawet za lodówkę w końcu się wzięłam. Ale mam satysfakcję :rofl:
Tylko pozazdrościć tej energii :) Ja dzisiaj byłam pozytywnie zaskoczona, że brzuch mnie mniej boli :) Poleciałam na miasto i nakupowałam ciuszków dla mojej bratanicy. Dzisiaj krasnalek skończył 17 dni :) Będę szaloną ciocią :D
@Ann_ Dziękuję :) Nie mam dzieci. Byłam w ciąży w zeszłym roku ale poroniłam na bardzo wczesnym etapie. Teraz nie mogę uwierzyć, że zaraz zacznę 17 tydzień. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok, bo do kolejnej wizyty u lekarza jeszcze dużooo czasu...

@Juustiik2607 to lekarz niech jemu powie, a Ty uszy zakryj w tym czasie :-) A generalnie co ma być to będzie. Już jakby postanowione i możemy tylko zgadywać. W końcu mamy większe szanse, że trafimy niż w totolotka, więc można obstawiać :-D

@Ann_
chłopcy to chyba większe przytulasy. Córki nie noszę, bo kręgosłup oszczędzam, chociaż ona waga piórkowa jest. Przytulamy się właśnie na siedząco, albo przy spaniu. Syn dużo bardziej był wymagający w tej kwestii. Nawet teraz lubi się poprzytulać a stary koń już z niego :-D

@dziupla mała mi drugą noc przespała. Tylko ja się budzę :-/ A to siku, a to piciu, a to kuźwa niewygodnie. A jak Twoje noce?

@Juustiik2607 to lekarz niech jemu powie, a Ty uszy zakryj w tym czasie :-) A generalnie co ma być to będzie. Już jakby postanowione i możemy tylko zgadywać. W końcu mamy większe szanse, że trafimy niż w totolotka, więc można obstawiać :-D

@Ann_
chłopcy to chyba większe przytulasy. Córki nie noszę, bo kręgosłup oszczędzam, chociaż ona waga piórkowa jest. Przytulamy się właśnie na siedząco, albo przy spaniu. Syn dużo bardziej był wymagający w tej kwestii. Nawet teraz lubi się poprzytulać a stary koń już z niego :-D

@dziupla mała mi drugą noc przespała. Tylko ja się budzę :-/ A to siku, a to piciu, a to kuźwa niewygodnie. A jak Twoje noce?
Jeszcze nie zaczęliśmy nic zmieniać, więc ciagle źle :(

reklama
Do góry