Night&Day
Fanka BB :)
Dlatego dobrze się nie nastawiać na płeć ale jest to niestety mega trudneTak to często bywa, że Ci co chcą synów mają córki, a Ci co chcą córki mają synów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego dobrze się nie nastawiać na płeć ale jest to niestety mega trudneTak to często bywa, że Ci co chcą synów mają córki, a Ci co chcą córki mają synów.
Byłoby mi troszke szkoda trzymać w niepewności męża. Znając go, chodził by za mną krok w krok i "męczył bułe" a tego bym nie zniosła [emoji23]@Juustiik2607 nie wytrzymałabym do porodu. Chyba bym sobie sama cesarke z ciekawości zrobiła![]()
Mąż musi wytresować swoją męską część plemników, żeby puszczały przodem damską część, jak na dżentelmenów przystało.Mój jest z tych, którzy chcą córkę do tulenia i pewnie mu się marzy że będzie jej księciem na białym koniu...choć przez chwilę- kiedy na połówowym dowiedział się że będzie syn- wyszedł obrażony i nie odzywał się do mnie do końca dnia
- A kiedy się urodził pokochał synka ogromnie
![]()
Tylko pozazdrościć tej energiiDziś mam tyle energii, że mnie aż roznosi. Wysprzątałam dom, tak że na jutro nic nie zostało. Nawet za lodówkę w końcu się wzięłam. Ale mam satysfakcję![]()
Jeszcze nie zaczęliśmy nic zmieniać, więc ciagle źle@Juustiik2607 to lekarz niech jemu powie, a Ty uszy zakryj w tym czasie :-) A generalnie co ma być to będzie. Już jakby postanowione i możemy tylko zgadywać. W końcu mamy większe szanse, że trafimy niż w totolotka, więc można obstawiać
@Ann_
chłopcy to chyba większe przytulasy. Córki nie noszę, bo kręgosłup oszczędzam, chociaż ona waga piórkowa jest. Przytulamy się właśnie na siedząco, albo przy spaniu. Syn dużo bardziej był wymagający w tej kwestii. Nawet teraz lubi się poprzytulać a stary koń już z niego
@dziupla mała mi drugą noc przespała. Tylko ja się budzę :-/ A to siku, a to piciu, a to kuźwa niewygodnie. A jak Twoje noce?