gooskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga8620 no to dziwne że nie ma norm. Chyba pozostaje Ci czekanie do wizyty u lekarza, który to oceni. Nie martw się na zapas.
Sonia ja u ciebie przeczuwam dziewczynke, a u siebie chlopca. Moj maz tez mowi, ze chlopak u nas będzie. Na czwarte się nie zdecydujemy, więc nastawiam się na chłopaka. Chociaż wiesz jakie mam marzenie. Jakby było inaczej to bym skakała caly tydzien w skowronkach. Ale wolę się pozytywnie zaskoczyć. Wiesz w drugiej ciąży tylko myślałam i prosiłam w duchu żeby była córka. Natomiast teraz jak widzę Nikodema to mi serce rośnie. Nie zamienilabym bo na żadną inną istotke. Obaj chłopcy są inni i to jest cudowne, że z każdym dzieckiem uczymy się czego innego. Nawet jeśli to będzie chłopiec to wiem, że pokocham prędzej czy pozniej bezgranicznie.
Sunmaggy ja pije zawsze taki mix miód, imbir tarty i cytryna. Proporcje wg upodobań. Ja dajęnajwiecej cytryny no nie lubię smaku miodu.
Just moim Wiktor też ZAWSZE w piątek lub sobotę choruje[emoji23] norma. Zdrowia dla Marcelika [emoji8]
Marta94 to oznaka ciąży. Hormony tak działaja na organizm. Trzeba przetrwać.
Ja na szczęście tak nie mam. Jestem od 7 na nogach tylko o kawie. Bo dzieci odstawiłam do przedszkola i pisze tu. Zaraz dopiero zrobię śniadanie. Bo do 10.30 mam ciszę w domu[emoji1] cudowna "muzyka" pierwszy raz od lat bede miala tyle czasu codziennie bez dzieci.
Nikodem już super postęp. Zostaje bez płaczu i mówi "mama idz" [emoji173]
Ja dziś zrobiłam sobie małe domowe spa, najpierw regulacja brwi, później peeling twarzy, a teraz maseczka, niby nic a jednak jak miło
Dziewczyny mam do was pytanko... zjadłam śniadanie jakoś ponad godzinę i mam tak ze strasznie mnie ściska w żołądku mimo ze nie jestem głodna i przy tym mnie mndli mnie macie tak?