reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
@Rossiczka jest mnustwo dobrych jakościowo pieluszek. Ale nie kupuj nic z Chin ani nic co niby polskie ale szyte w Chinach.
Wszystko zależy od dziecko, ile sika, jaką ma figure(grube, chude udka), ile waży, wiek, jak się zachowuje przy przebieraniu(czy ucieka, czy leży spokojnie) no i co ty preferujesz(jak najtaniej ale więcej pracy przy zakładaniu, jak najprościej zakładane ale drozsze) jak chcesz to napisz mi te dane na priv to cos Ci doradze [emoji4][emoji4]

@AgaMy ja biorę Omegamed Optima Forte

@justjestem kupiłam sobie detektor ten o ty. Jeszcze muszę poszukać w aptece żelu żeby potem nie szukać jak przyjdzie.

Xszaracodziennosc trzymaj się [emoji8]

@Rossiczka jest mnustwo dobrych jakościowo pieluszek. Ale nie kupuj nic z Chin ani nic co niby polskie ale szyte w Chinach.
Wszystko zależy od dziecko, ile sika, jaką ma figure(grube, chude udka), ile waży, wiek, jak się zachowuje przy przebieraniu(czy ucieka, czy leży spokojnie) no i co ty preferujesz(jak najtaniej ale więcej pracy przy zakładaniu, jak najprościej zakładane ale drozsze) jak chcesz to napisz mi te dane na priv to cos Ci doradze [emoji4][emoji4]

@AgaMy ja biorę Omegamed Optima Forte

@justjestem kupiłam sobie detektor ten o ty. Jeszcze muszę poszukać w aptece żelu żeby potem nie szukać jak przyjdzie.

Xszaracodziennosc trzymaj się [emoji8]
gdzie kupiłyście te detektory i za ile, możecie wrzucić linka

reklama
Do góry