reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

Jak ja bym chciała być tak opanowana jak młody ma dzień ciszy... Jak kopie jestem przeszczesliwa,obolala i niewyspana ale jak to nie czuje to od razu panika i często na wieczór wkurzam to detektorem ale też muszę się najezdzic żeby to znaleźć. Nie mogę się doczekać momentu kiedy ruchy będą stałym elementem dnia czy nocy

reklama
@AnnaDd88 ja tez mialam 2 dni przed badaniem jakas wzgledna cisze a tak to ładował ile wlezie rano i wieczorem. Wiec moze to Cie troszke uspokoi. Strach jest nam pisany przy tych waznych usg, ale jak pierwsze wypadlo dobrze to uszka do gory!:)
Teoretycznie wg om 3.05 a teraz wg usg 20.04, mam duuuza roznice :-)
Faltycznie duza roznica:D trzeba bedzie szybciej wyprawke robić:p... coraz blizej te nasze terminy:) oby wszystko poszło dobrze:) teraz chyba czas bedzie szybciej leciał niż w zeszłym roku:)

Jak ja bym chciała być tak opanowana jak młody ma dzień ciszy... Jak kopie jestem przeszczesliwa,obolala i niewyspana ale jak to nie czuje to od razu panika i często na wieczór wkurzam to detektorem ale też muszę się najezdzic żeby to znaleźć. Nie mogę się doczekać momentu kiedy ruchy będą stałym elementem dnia czy nocy
Ja detektora nie mam.. staram sie pobudzić przekąską np.pomaranczą :) ale wczoraj tak jakos cichawo bylo:) no ale przed chwilką kilka kopniaczków bylo wiec sie uspokoilam:).. trudno jest sie nie denerwowac wcale skoro mamy za soba juz polowe ciązy:)

@Ziebulka ja tez po tych 2ch dniach juz detektora uzywalam ale ja nie umiem nigdy zlapac malucha i dlatego czekam az maz mi pomoze. Teraz dopiero zaczynam sie cieszyc ciaza wiec i troche odpuscilam:)
Jak juz maluszek urosnie to bedziesz go prosic zeby sie troszke uspokoil hehe:-)

Dziewczyny a dużo już przytyłyscie??? ja jakies 7kg takze juz sporo:p biust duzy i nogi tez :D twarz tez taka zaokrąglona... minus taki ze ostatnimi czasy malo spaceruje bo ciągle pogoda pod psem:/

Załączniki

• 20190103_095459.jpg
    20190103_095459.jpg
    977,9 KB · Wyświetleń: 99
Ja dziś stanęłam na wagę i też mam 7kg na plusie.... Muszę zacząć się jednak bardziej pilnować, bo jak tak dalej pójdzie, to dobije do 100....

Ja dziś stanęłam na wagę i też mam 7kg na plusie.... Muszę zacząć się jednak bardziej pilnować, bo jak tak dalej pójdzie, to dobije do 100....
Ja myślę że niestety okres świąt był i do tego malo ruchu:/ no cóż :) może to troche zwolni:) aczkolwiek ja jakoś się nie opycham no ale też zwolniony metabolizm hmm... póki co trzeba się pilnować zeby pózniej łatwiej dojsc do siebie..

Ja myślę że niestety okres świąt był i do tego malo ruchu:/ no cóż :) może to troche zwolni:) aczkolwiek ja jakoś się nie opycham no ale też zwolniony metabolizm hmm... póki co trzeba się pilnować zeby pózniej łatwiej dojsc do siebie..
Też staram się zwalić winę na święta. Bo mimo że nie jadło się dużo, to jednak inne rzeczy niż na codzień. Ruchu zero, teraz niestety taka pora roku że ciężko o ten ruch będzie. Masz rację, trzeba uważać ;)

Ania Tobie te 7kg na pewno nie zaszkodzi! Pieknie wygladasz:)

U mnie 5kg i boje sie isc do diabetologa zeby znowu sluchac pogadanek o wadze ehhh:)

reklama
Ania Tobie te 7kg na pewno nie zaszkodzi! Pieknie wygladasz:)

U mnie 5kg i boje sie isc do diabetologa zeby znowu sluchac pogadanek o wadze ehhh:)
Dzieki:) chyba sam fakt że na wadze więcej jest czymś co troszke powoduje obawy;)..bo nue do końca na się kontrole nad tym przyrostem wagi jak kiedyś:).. no ale Wyższy cel:)).. to kiedyś minie:D dziecko moze wyssa z mlekiem te kg;p i te nueprzdspane noce hihi;)

Do góry