reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

To musi być super uczucie też nie mogę się doczekać tych ruchów. Niestety do szczupłych nie należę więc pewnie poczuje ruchy później niż wcześniej :(

Ja kompletnie sie nie spodziewałam ze tak poczuje tez myslalam ze jeszcze do swiat nic nie poczuje a tu taka niespodzianka. Dla Ciebie tez kochana na pewno to bedzie mile zaskoczenie;) takze spokojnie :)

reklama
Hejka. Ja sobie tak ustawiam ginów (chodzę prywatnie i państwowo) żeby wizyty były 2 razy w miesiącu co 2 tygodnie, a i tak świruje. Najbliższe badania w środę a ja od kilku dni chodzę podminowana w stresie czy wszystko jest ok. Na czucie ruchów za wcześnie (16t) więc pozostaje wiara że dzidzia rośnie i jest zdrowa. Nie mam już żadnych objawów oprócz bólu w dole kręgosłupa, brzusio też jakiś taki nieduży więc się nakręcam, że coś nie tak.
Jakbym nie powiedziała w pracy to pewne by do dzisiaj nie wiedzieli bo nic nie widać.
W którym tygodniu macie połówkowe ? bo u mnie 20 t 6 dz..

Dziewczyny może któraś z Was chciałaby taką bluzkę na święta? Tak mi się podoba, zamówiłam rozmiar xxl i jest dla mnie za duża [emoji24]. Dałam za nią 29.99 + koszt wysyłki. Oddam za 20. Zależy mi na czasie, żebym sprzedała tą i zamówiła mniejszy rozmiar. Niestety tam gdzie zamawiałam koszulki z indywidualnymi nadrukami nie podlegają wymianie ani zwrotowi.
20181207_104900.jpeg
20181207_105006.jpeg

Załączniki

• 20181207_104900.jpeg
    20181207_104900.jpeg
    46,2 KB · Wyświetleń: 329
  • 20181207_105006.jpeg
    20181207_105006.jpeg
    31,1 KB · Wyświetleń: 330
Hejka. Ja sobie tak ustawiam ginów (chodzę prywatnie i państwowo) żeby wizyty były 2 razy w miesiącu co 2 tygodnie, a i tak świruje. Najbliższe badania w środę a ja od kilku dni chodzę podminowana w stresie czy wszystko jest ok. Na czucie ruchów za wcześnie (16t) więc pozostaje wiara że dzidzia rośnie i jest zdrowa. Nie mam już żadnych objawów oprócz bólu w dole kręgosłupa, brzusio też jakiś taki nieduży więc się nakręcam, że coś nie tak.
Jakbym nie powiedziała w pracy to pewne by do dzisiaj nie wiedzieli bo nic nie widać.
W którym tygodniu macie połówkowe ? bo u mnie 20 t 6 dz..
U mnie bedzie 21+7 badz 22+7
Mam roznice miedzy terminem z om a z usg :-)

u mnie będzie 22+2 :)

a dziewczyny powiedzcie czy myślicie kupić poduszke do spania dla kobiet w ciaży? typu C np.? czy to zbędne:))
Matko jak ja się wysypiam odkąd mam poduszkę ciążową! Polecam baaardzo. [emoji106] Nie mam typu C, tylko zdecydowałam się na taki bardziej prosty rogal, bo wykorzystuję ją zawiązaną na brzegach jako podpórkę pod plecy i kark jak czytam książkę lub ogladam film. Poza tym mniej miejca mi zajmie w łóżku jako zabiezpieczenie od ściany jak się mała urodzi. Trzeba tylko kupić mocno wypchaną, bo większość po chwili zmienia się we flaka.

reklama
Matko jak ja się wysypiam odkąd mam poduszkę ciążową! Polecam baaardzo. [emoji106] Nie mam typu C, tylko zdecydowałam się na taki bardziej prosty rogal, bo wykorzystuję ją zawiązaną na brzegach jako podpórkę pod plecy i kark jak czytam książkę lub ogladam film. Poza tym mniej miejca mi zajmie w łóżku jako zabiezpieczenie od ściany jak się mała urodzi. Trzeba tylko kupić mocno wypchaną, bo większość po chwili zmienia się we flaka.
czyli to taki wałek co da się zgiać w pół?? kurcze własnie widze rozne ksztalty na internecie:D i nie wiem co najwygodniejsze :D człowiek nie wiedział o istnieniu pewnych wynalazków zanim w ciąże nie zaszedł:D

Do góry