reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Franka84 wcale nie tak fajnie, bo moja psychika nie potrafi wytrzymać 3tyg między wizytami, a teraz już mi się nie udało wykręcić i niestety muszę ćwiczyć cierpliwość czekając 3tyg :p lekarka już w październiku kazała chodzić co 3, ale jakoś mi się udawało być częściej :p

@AnnaDd88 no to faktycznie masz problem, bo niewiadomo jak duże dziecko będziesz mieć. Ja mam 173 mąż 183 więc nie wiem czy warto kupować 56 czy od razu 62

reklama
@Franka84 wcale nie tak fajnie, bo moja psychika nie potrafi wytrzymać 3tyg między wizytami, a teraz już mi się nie udało wykręcić i niestety muszę ćwiczyć cierpliwość czekając 3tyg :p lekarka już w październiku kazała chodzić co 3, ale jakoś mi się udawało być częściej :p

@AnnaDd88 no to faktycznie masz problem, bo niewiadomo jak duże dziecko będziesz mieć. Ja mam 173 mąż 183 więc nie wiem czy warto kupować 56 czy od razu 62
dokladnie... mąz jako noworodek byl wielki :D

Ja chodzę co miesiac :D to dopiero jest oczekiwanie:p

Chyba poczułam pierwsze ruchy dziecka:)!! takie łaskotanie w brzuchu delikatne z chwilowymi przerwami:)).. co prawda to 18 tydzien i pierwsza C ale to mysle ze to to:)

@roki_1991 ja mam 4 tygodnie między wizytami to jest masakra zastanawianie się czy aby napewno z małym jest ok. A teraz w sumie będzie 5 tygodni, ponieważ tydzień przed wizytą u mojej doktor miałam prenatalne więc pani doktor stwierdziła, że usg nie warto robić jak przed chwilą było :o

reklama
Chyba poczułam pierwsze ruchy dziecka:)!! takie łaskotanie w brzuchu delikatne z chwilowymi przerwami:)).. co prawda to 18 tydzien i pierwsza C ale to mysle ze to to:)
To musi być super uczucie też nie mogę się doczekać tych ruchów. Niestety do szczupłych nie należę więc pewnie poczuje ruchy później niż wcześniej :(

Do góry