reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Mnie to plecy bolą po całym dniu, w sumie już ok 14 zaczynam czuć, to tak jakby w jednym miejscu, w okolicy pośladka, czasem nie mogę przenieść ciężaru ciała na prawą nogę, bo tak boli, a jak się chce położyć, to też nie wiem jak, bo tak boli,że się wyprostować nie mogę. Mam poduszkę rogala w kształcie c, ale jeszcze jej nie używam do spania, bo brzuch jeszcze mały, ale może powinnam. Myślę jednak,że u mnie to praca za biurkiem robi swoje

reklama
Dziś miałam koszmar śniło mi się że poronila aż wyskoczyłam z łóżka. Jak wydmuchiwalam nosa to taki skrzep krwi miałam. Też macie takie coś?

@Domi2104 też miewam jakieś krwawienia z nosa. Ale to nie jest nic niezwykłego w ciąży, więc ni musisz się martwić.

Poduszkę używałam w poprzedniej ciąży, ale taką prostą. Zawsze można ją ułożyć pod siebie. Ragala, też mam ale jeszcze ani raz jej nie wykorzystałam. Nie wiem po co ją kupiłam:-/ Narazie radzę sobie bez niczego w tej ciąży. Najczęściej śpię na plecach, a jak na boku to podwijam więcej kołdry pod brzuch i też jest wygodnie.

@Domi2104 też miewam jakieś krwawienia z nosa. Ale to nie jest nic niezwykłego w ciąży, więc ni musisz się martwić.

Poduszkę używałam w poprzedniej ciąży, ale taką prostą. Zawsze można ją ułożyć pod siebie. Ragala, też mam ale jeszcze ani raz jej nie wykorzystałam. Nie wiem po co ją kupiłam:-/ Narazie radzę sobie bez niczego w tej ciąży. Najczęściej śpię na plecach, a jak na boku to podwijam więcej kołdry pod brzuch i też jest wygodnie.
mi maż nie pozwala zabierać więcej kołdry;) ale poducha już zamowiona;)

mi maż nie pozwala zabierać więcej kołdry;) ale poducha już zamowiona;)

Ja tak mega nie lubiłam tej walki o kołdrę, że kupiłam sobie druga :p poza tym ja się lubię zawinąć jak naleśnik czasem, a wtedy mąż nie miałby żadnych szans :p
Co do kreski, ja nie mam. Ale nie wiem czy to każda dziewczyna ma tak na dobrą sprawę...

Ja tak mega nie lubiłam tej walki o kołdrę, że kupiłam sobie druga :p poza tym ja się lubię zawinąć jak naleśnik czasem, a wtedy mąż nie miałby żadnych szans :p
Co do kreski, ja nie mam. Ale nie wiem czy to każda dziewczyna ma tak na dobrą sprawę...
heh ja zakupiłam zaraz po ślubie wielką kołdrę:D no a co do krechy to moze byc niby za wczas ale byłam ciekawa bo ja póki co tez nie mam:p tylko biust wiekszy:/

reklama
Dziewczyny a któraś z Was już ma tą typową ciemną dla ciąży kreche na brzuchu;)??
Nie mam ani teraz ani w poprzedniej ciąży. Może za gruba jestem i nie widać [emoji849]
Macie czasami takie uczucie uwierania w środku tzn w samej pochwie? Mam dzisiaj tak cały dzień. Ucisk, uwieranie, kłucie. Nie wiem czy dziecko jest aż tak nisko i naciska, czy się coś złego ze szyjką dzieje. Znowu siedzę i się niepokoje.

Do góry