całe szczęście że wszysyko okej ;* wracaj do nas szybkoKochane nie martwcie sie o mnie, wszystko jest ok, czytam was na bierzaco ale sie nie udzielam puki nie bede pewna ze nikt mnie tu nie podczytuje z osob niechcianych. Trzymajcie kciuki za sobotnia wizyte u ginekologa, wpadne od czasu do czasu dac znac jak u nas a za niedlugo mam nadzieje wrocic normalnie, za bardzo jestem uzalezniona od was [emoji23] i ciezko mi nie pisac. Mam nadzieje ze to jednak nie stad wyplywaja inf o mnie. Buziaki dla wszystkich.
Będzie dobrze ! Powodzenia ;*No! Nie strasz Nas Kari zagladaj zagladaj, a nawet jesli ktos podczytuje to kij mu w oko za bezczelne wściubianie nosa tam gdzie nie został zaproszony!
Nawet ja wyciągnęłam nosa zza drzwi jak zamilkłaś.
Jutro i przede mną ciężki dzień bo ide z wynikami pappy do lekarza i okropnie się boję. No nic oby szybko dzień minął. Trzymajcie kciuki. Jestem strasznie zestresowana :-(
mocno zaciskam kciuki ;*@kari21 Boże kobieto, ja się tak wystraszyłam jak przeczytałam twoja poprzednia wiadomość.. trzymałam i oczywiście będę trzymać za Ciebie kciuki.
Wszystkie tu na Ciebie czekamy, wiec wracaj najszybciej jak będziesz w stanie [emoji173]️
A u mnie dzisiaj od rana zakupy a potem goście, szwagierka z młodym i zostali na noc, wiec nawet nie miałam chwili żeby się odezwać. Ale napisze jutro po wizycie, wiec za mnie tez trzymajcie kciuki żeby wszystko było Oki.
Dobranoc [emoji4]
PowodzeniaDziewczyny ja od 5 na nogach spać nie mogę.. o 11 dzis mam lekarza trzymajcie kciuki ))
Trzymam dziewczyny za wszystkie kciuki dziś na wizytach. Ja tez coprawd a idę do gina Ale nie robi on usg więc az tak bardzo sie na nie nie spisze. Wizyta taka nie planowana Ale że boli mnie brzuch to chce żeby sprawdził podwozie.