reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@Nikooś biedna, trzeba było spać ;) ale nic straconego, wróć do domu i idź spać :)
@Ann_ po wczorajszym poście aniaslu i tak wnioskuję że do dziś mamy dać odpowiedź kto będzie moderatorem, a jakoś tak pomyślałam o tobie :) ale wiadomo że nikt nikogo do niczego nie zmusi i może jest tu któraś która bardzo chce się podjąć tej funkcji ;)

reklama
Witam z pracy:)
Wyobraźcie sobie, ze wczoraj jak położyłam się na 5 min to usnęłam od 18 do 22. Ja nie wiem jak długo tak będzie ;) mój maz Anioł ogarnia dom w tym czasie i naszego syna.

AgaMy super pomysł :)
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki ;)
Co do kawy ja raz pije raz nie, o jak mnie najdzie.

@patula86 takie niespodzianki są popularne na Baby Shover, ale u nas się raczej rzadko takie imprezy praktykuje :p Tak mi się to spodobało, że postanowiłam przygotować taką niespodziankę na Święta.

Podzielę się z Wami moim pomysłem na prezent świąteczny dla mojej rodzinki ;)
20.11 mam wizytę u mojego gin. jeśli wszystko będzie ok, podpytam o płeć. Jeśli się nie uda stwierdzić to mam jeszcze jedną wizytę w połowie grudnia ( liczę ze wtedy dzidziuś się odsłoni ). Widziałam na Allegro takie duże czarne balony ( około 85cm ) w zestawie z różowym bądź niebieskim konfetti. Wsypuje się je do środka, napełnia balon helem albo nadmuchuje. Pomyślałam że byłaby fajna niespodzianka dla rodzinki przebić taki balon w Wigilię. No chyba, że dzidzia się będzie dobrze kryła...

Oooo No fajny pomysł, my tez myśleliśmy nad balonem, ale stwierdziliśmy ze u rodziców w salonie jest za mało miejsca, i jak przebijemy taki balon to będziemy jesc z tym konfetti [emoji28]
Ja mam 18.12 drugie prenatalne, do świat tez 3 razy jeszcze odwiedzę mojego ginekologa, wiec mam nadzieje się dowiedzieć płci, i mamy w planach rodzicom wręczyć ramkę ze zdjęciem i wstążka rozowa albo niebieska, a poza tym na wigilie mam upiec torta, i tez biszkopt ma być w danym kolorze [emoji4] ciekawe czy wyjdzie tak jak sobie zaplanowałam.

Roki No właśnie bardzo chciałam spac, jak ze szwagierka usypialysmy młodego to myślałyśmy ze odpadniemy przed nim, a jak już zasnął to nam nagle przeszło całe zmęczenie.. Tak sobie leżałyśmy i szeptem gadałyśmy i zleciało do tej 4 jak nie pozniej..
A teraz nawet jakbym się uparła to nie zasne, ale pewnie pozniej odpadne po południ i będę spac do jutra [emoji28]

Dziewczyny ja od 5 na nogach spać nie mogę.. o 11 dzis mam lekarza trzymajcie kciuki ;)))

Zaciśnięte!

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :happy:
@kari21 oby wszystko się wyjaśniło i wracaj do nas szybko ;)

Ja mam dzisiaj trochę lepsze samopoczucie, dość dobrze spałam. Jak to jest z tą kawą w ciąży? Ja rano kawkę świeżo mieloną ( tylko raz dziennie ) piję. Powinno się pić czy nie?
Kiedyś raczej się to odradzało bo kofeina i takie tam, ale wiadomo kiedyś to kobieta karmiace też prawie nic nie mogła bo zaszkodzi dziecku...

Ja piję 1 mocną z ekspresu bo nie mogę się dobudzić w pracy. W porywach dwie.
Jem banany i migdały w ramach uzupełnienia magnezu.

@Nikooś to nie pospałaś biedna. To może drzemka w południe?
@kari21 Wracaj szybko
@AgaMy @Maaaadzik84 ale macie dobrze z takimi mężczyznami. U mnie gary 2 dzień leżą. Mąż trochę pomaga, ale są rzeczy za które się nie zabiera.

Dziewczyny czy ruszacie się jakoś, ćwiczycie?

reklama
Dzien dobry dziewczyny i do widzenia na stale niestety :( naprawde boli mnie to okropnie bo to bylo jedyne miejsce dla mnie gdzie czulam sie dobrze i moglam rozmawiac o sobie a teraz zostalo mi to odebrane :( niestety sprawdzily sie moje obawy i to na 100% stad wyplywaja informacje na moj temat, zatem wiecej nie wyplyna. Nie jestem pewna czy osoba czytajaca jest uzytkownikiem czy zna kogos z naszej grupy dlatego nie bede ryzykowac rowniez forum zamknietym. Niestety musze was opuscic :( :( :( strasznie ale to strasznie mi przykro. Mam nadzieje ze osoba podgladajaca i wscibiajaca nos w moje zycie jest zadowolona z siebie teraz. Buziaki kochane i powodzenia, trzymajcie sie cieplo, zdrowo i oby wszystkie wasze malenstwa tez byly perfekcyjnie zdrowe. I dziekuje za cale wasze wsparcie! Bylyscie jedynym moim wsparciem i dobrym slowem :( teraz musze radzic sobie sama.

Do góry