reklama
Zmijka25
Fanka BB :)
Uff... Kamień z serca... Chociaż jak napisałaś że Twoja ciąża już nie była tajemnicą a potem że znikasz to podejrzewałam że to jest powód ale nie chciałam nic pisać w związku z Twoimi wcześniejszymi stratami żeby nie zapeszyć. Bardzo się cieszę że wszystko dobrze i będę mocno trzymać kciuki kochana!Kochane nie martwcie sie o mnie, wszystko jest ok, czytam was na bierzaco ale sie nie udzielam puki nie bede pewna ze nikt mnie tu nie podczytuje z osob niechcianych. Trzymajcie kciuki za sobotnia wizyte u ginekologa, wpadne od czasu do czasu dac znac jak u nas a za niedlugo mam nadzieje wrocic normalnie, za bardzo jestem uzalezniona od was [emoji23] i ciezko mi nie pisac. Mam nadzieje ze to jednak nie stad wyplywaja inf o mnie. Buziaki dla wszystkich.
Dziewczyny, może jednak pomyślimy w jakiejś bliższej przyszłości o zamknięciu wątku? Tutaj jednak nie każdy może być nam życzliwy a w sieci jesteśmy mniej anonimowe niż nam się wydaje...
Zmijka25
Na pewno będzie dobrze! Kciuki zaciśnięte i dawaj znać co i jak [emoji110][emoji110][emoji110]No! Nie strasz Nas Kari zagladaj zagladaj, a nawet jesli ktos podczytuje to kij mu w oko za bezczelne wściubianie nosa tam gdzie nie został zaproszony!
Nawet ja wyciągnęłam nosa zza drzwi jak zamilkłaś.
Jutro i przede mną ciężki dzień bo ide z wynikami pappy do lekarza i okropnie się boję. No nic oby szybko dzień minął. Trzymajcie kciuki. Jestem strasznie zestresowana :-(
zniewolona
Rossiczka
Moderatorka
@gooskaw kciuki zaciśnięte ! Zobaczysz wszystko będzie dobrze :*
@Franka84 Helenka tez jest łysa Co prawda dzisiaj pojawił się ósmy ząb, ale włosów nie widać Pocieszam się, ze łatwiejsza jest kąpiel ja jeszcze nie wiem jaką kreację będzie mieć na roczek, a to już w sumie niedługo. Moja to też niezła aparatka, zresztą mój syn nie bez powodu mówi na nią "Hela Hela Bandziorek "
@Franka84 Helenka tez jest łysa Co prawda dzisiaj pojawił się ósmy ząb, ale włosów nie widać Pocieszam się, ze łatwiejsza jest kąpiel ja jeszcze nie wiem jaką kreację będzie mieć na roczek, a to już w sumie niedługo. Moja to też niezła aparatka, zresztą mój syn nie bez powodu mówi na nią "Hela Hela Bandziorek "
roki_1991
@gooskaw @Nikooś @Marta94 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ale będzie dziś dużo pięknych zdjęć
Może jednak faktycznie załóżmy już ten wątek zamknięty?? Każda z nas będzie się czuła swobodniej i będziemy mogły pisać o wszystkim tylko trzeba nam admina, bo inaczej aniaslu się nie zgodzi @Ann_ może ty?? takas ogarnięta, założyłas ten wątek z terminami porodów
Może jednak faktycznie załóżmy już ten wątek zamknięty?? Każda z nas będzie się czuła swobodniej i będziemy mogły pisać o wszystkim tylko trzeba nam admina, bo inaczej aniaslu się nie zgodzi @Ann_ może ty?? takas ogarnięta, założyłas ten wątek z terminami porodów
reklama