reklama
U mnie około 20dc dopiero ale owulacje miałam dość wcześnie a cykle 26 dniMeliska, Agatki ja u obu z Was widzę kreski W których dniach cyklu jesteście ?
Nataliag339
Fanka BB :)
Ale się dzisiaj dzieje. I kreseczki i beta piękna. Oby to był szczęśliwy miesiąc. Ja wytrwale czekam do weekendu z testowaniem. Chociaż przy tak dobrych wiadomościach trudno ćwiczyć cierpliwość.
A który masz dc? Podziwiam za wytrwałość, ja z tych w gorącej wodzie kapanych xsAle się dzisiaj dzieje. I kreseczki i beta piękna. Oby to był szczęśliwy miesiąc. Ja wytrwale czekam do weekendu z testowaniem. Chociaż przy tak dobrych wiadomościach trudno ćwiczyć cierpliwość.
Meliska89
Ja dziś 26 dc. Właśnie wracam z bety. Wieczorem lub jutro rano będą wyniki.Meliska, Agatki ja u obu z Was widzę kreski W których dniach cyklu jesteście ?
martoosia04
Gratuluje kreseczek inpozytywnych (negatywnej [emoji6]) bety! Która kolejna?
@martooosia04 witaj [emoji1309] trzymam kciuki za takie samo mocne kreski jak na owu [emoji23]
Nawet nie wiesz jak bym chciała by nam obu się udało.
Wow jednak się zdecydowałas iść na bete? Ja ni pójdę boje się igieł i unikam jak tylko mogę ha haJa dziś 26 dc. Właśnie wracam z bety. Wieczorem lub jutro rano będą wyniki.
Meliska89
Miałam iść jutro ale byłam w pobliżu więc stwierdziłam że wstapie. Będę wiedzieć czy zaczynać duphaston czy nie. Ja właśnie pobierania się nie boję mimo że zawsze mają problem bo mam słabe żyły.Wow jednak się zdecydowałas iść na bete? Ja ni pójdę [emoji14] boje się igieł i unikam jak tylko mogę ha ha
reklama
Jak miałaś po drodze to pewnie zaraz dawaj nam znać bo czekamy w niepewności hihiMiałam iść jutro ale byłam w pobliżu więc stwierdziłam że wstapie. Będę wiedzieć czy zaczynać duphaston czy nie. Ja właśnie pobierania się nie boję mimo że zawsze mają problem bo mam słabe żyły.