Dokładnie szczerze liczę że jutro będzie biel vizira bo chce najpierw się kamieni z nerek pozbyć a w ciąży może to być niemożliwe. Nie wyobrażam sobie dostać ataku kolki w ciąży gdzie nawet na ból nie można silnych lekówMoże mamy zwidy obie ja zrobię tak jak Ty i zobaczymy.
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Biedna jesteś z tymi kamieniami..Dokładnie szczerze liczę że jutro będzie biel vizira bo chce najpierw się kamieni z nerek pozbyć a w ciąży może to być niemożliwe. Nie wyobrażam sobie dostać ataku kolki w ciąży gdzie nawet na ból nie można silnych leków
Dopuki nie wiedziałam że je mam, a mam bez dwóch zdań to jakoś szczesliwsza byłam xDBiedna jesteś z tymi kamieniami..
Dżasta :)
Może mamy zwidy obie ja zrobię tak jak Ty i zobaczymy.
Hehe no najlepiej powtórzyć a czasami jest tak , ze jak sie bardzo chcę zobaczyć ta drugą kreseczkę to sie będzie doszukiwać i kreski przed oczami dla zaspokojenia swoich oczekiwań. Ja staram się podchodzić do tego z dystansem i sie nie nakręcać , poprzedni test był biały właśnie i nic sie nie zmieniło to dlatego teraz mam ten cykl i szansę, a jak teraz nie pójdzie to jest kolejny itd. [emoji7] [emoji5]Może sobie wkrecamy ha ha ha tak całkiem poważnie to zrobię jutro kolejny test i jak będzie widać lepiej to nie będzie gdybania hi
Meliska89
Zdrowe podejście do tematu!Hehe no najlepiej powtórzyć a czasami jest tak , ze jak sie bardzo chcę zobaczyć ta drugą kreseczkę to sie będzie doszukiwać i kreski przed oczami dla zaspokojenia swoich oczekiwań. Ja staram się podchodzić do tego z dystansem i sie nie nakręcać , poprzedni test był biały właśnie i nic sie nie zmieniło to dlatego teraz mam ten cykl i szansę, a jak teraz nie pójdzie to jest kolejny itd. [emoji7] [emoji5]
Tak tylko ja wolę w tym miesiącu żeby kreski nie było, ale ogólnie się zgadzam z TobąHehe no najlepiej powtórzyć a czasami jest tak , ze jak sie bardzo chcę zobaczyć ta drugą kreseczkę to sie będzie doszukiwać i kreski przed oczami dla zaspokojenia swoich oczekiwań. Ja staram się podchodzić do tego z dystansem i sie nie nakręcać , poprzedni test był biały właśnie i nic sie nie zmieniło to dlatego teraz mam ten cykl i szansę, a jak teraz nie pójdzie to jest kolejny itd. [emoji7] [emoji5]
miło by było gdyby ewentualnie w następnym cyklu wyszło wtedy i tak byłabym majowa mama bo mam dość krótkie cykle
No to życzę Ci aby było tak jak tego chcesz [emoji4]Tak tylko ja wolę w tym miesiącu żeby kreski nie było, ale ogólnie się zgadzam z Tobą
miło by było gdyby ewentualnie w następnym cyklu wyszło wtedy i tak byłabym majowa mama bo mam dość krótkie cykle
mamaelaela
Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Od soboty czyli już 5 dzień plamienie i trochę krwi. Wam dziewczyny bardzo kibicuje żebyście zobaczyły 2 kreski i bety były pozytywne [emoji123]ja bardzo mocno liczę na negatywną betę. Mam nadzieję że dołączę do majowek ale za 3 lata [emoji5] wyniki mają być za 2.5 godziny także już niedługo. Dam wam znać co i jak
To daj znać jak będziesz miała wynikJa dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Od soboty czyli już 5 dzień plamienie i trochę krwi. Wam dziewczyny bardzo kibicuje żebyście zobaczyły 2 kreski i bety były pozytywne [emoji123]ja bardzo mocno liczę na negatywną betę. Mam nadzieję że dołączę do majowek ale za 3 lata [emoji5] wyniki mają być za 2.5 godziny także już niedługo. Dam wam znać co i jak
reklama
Meliska89
Trzymam kciuki żeby było po Twojej mysliJa dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Od soboty czyli już 5 dzień plamienie i trochę krwi. Wam dziewczyny bardzo kibicuje żebyście zobaczyły 2 kreski i bety były pozytywne [emoji123]ja bardzo mocno liczę na negatywną betę. Mam nadzieję że dołączę do majowek ale za 3 lata [emoji5] wyniki mają być za 2.5 godziny także już niedługo. Dam wam znać co i jak