reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Może mamy zwidy obie :) ja zrobię tak jak Ty i zobaczymy.
Może sobie wkrecamy ha ha ha tak całkiem poważnie to zrobię jutro kolejny test i jak będzie widać lepiej to nie będzie gdybania hi
Hehe no najlepiej powtórzyć ;) a czasami jest tak , ze jak sie bardzo chcę zobaczyć ta drugą kreseczkę to sie będzie doszukiwać i kreski przed oczami dla zaspokojenia swoich oczekiwań. Ja staram się podchodzić do tego z dystansem i sie nie nakręcać , poprzedni test był biały właśnie i nic sie nie zmieniło to dlatego teraz mam ten cykl i szansę, a jak teraz nie pójdzie to jest kolejny itd. [emoji7] [emoji5]

Hehe no najlepiej powtórzyć ;) a czasami jest tak , ze jak sie bardzo chcę zobaczyć ta drugą kreseczkę to sie będzie doszukiwać i kreski przed oczami dla zaspokojenia swoich oczekiwań. Ja staram się podchodzić do tego z dystansem i sie nie nakręcać , poprzedni test był biały właśnie i nic sie nie zmieniło to dlatego teraz mam ten cykl i szansę, a jak teraz nie pójdzie to jest kolejny itd. [emoji7] [emoji5]
Zdrowe podejście do tematu!

Tak tylko ja wolę w tym miesiącu żeby kreski nie było, ale ogólnie się zgadzam z Tobą
miło by było gdyby ewentualnie w następnym cyklu wyszło wtedy i tak byłabym majowa mama bo mam dość krótkie cykle

Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Od soboty czyli już 5 dzień plamienie i trochę krwi. Wam dziewczyny bardzo kibicuje żebyście zobaczyły 2 kreski i bety były pozytywne [emoji123]ja bardzo mocno liczę na negatywną betę. Mam nadzieję że dołączę do majowek ale za 3 lata [emoji5] wyniki mają być za 2.5 godziny także już niedługo. Dam wam znać co i jak

Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Od soboty czyli już 5 dzień plamienie i trochę krwi. Wam dziewczyny bardzo kibicuje żebyście zobaczyły 2 kreski i bety były pozytywne [emoji123]ja bardzo mocno liczę na negatywną betę. Mam nadzieję że dołączę do majowek ale za 3 lata [emoji5] wyniki mają być za 2.5 godziny także już niedługo. Dam wam znać co i jak
To daj znać jak będziesz miała wynik :)

reklama
Trzymam kciuki żeby było po Twojej mysli

Do góry