reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Od soboty czyli już 5 dzień plamienie i trochę krwi. Wam dziewczyny bardzo kibicuje żebyście zobaczyły 2 kreski i bety były pozytywne [emoji123]ja bardzo mocno liczę na negatywną betę. Mam nadzieję że dołączę do majowek ale za 3 lata [emoji5] wyniki mają być za 2.5 godziny także już niedługo. Dam wam znać co i jak
Czekamy :)

reklama
Kochane u mnie beta mniejsza niż 2 także ciąży nie ma. Mam nadzieję że 9 dpo wynik jak najbardziej prawdziwy już ale i tak dla czystości sumienia zrobię test jeszcze za tydzień lub kolejną betę. Trzymam za was wszystkie kciuki abyście urodziły za 8 miesięcy piękne i zdrowe bobaski. Z sentymemtu zajrzę do was w maju [emoji10][emoji9][emoji8]

Cześć dziewczyny.
Mam nadzieję dołączyć. To nasz 3cs. Zobaczymy czy coś wyszło. Skok temp. dziś na 37,10 gdzie wczoraj jeszcze na poziomie 36,67

Gratuluję @Natalia91 dwóch kresek i ładnej bety [emoji173]️

Będę zaglądać i kibicować. Sama testuję najpóźniej 27.08
Hej ;) zapraszamy.
Mam nadzieję że ten skok temp to dobry znak :) cierpliwości do czasu testowania [emoji4]

reklama
Do góry