Katie_
Fanka BB :)
Marta, mam Angelsounds i sprawdza się super. Ani razu nr miałam problemu żeby serduszko znaleźć. Trzeba czasem w różnych miejscach popróbować ale zawsze znajduje po chwili. Zaczęłam używać jak byłam w 10tc i było słychać serduszko.
Ja w pracy wysiedzieć nie mogę. Jestem przeziębiona, nie mam siły i bolą mnie plecy. Marze o tym żeby była 15:00 i nareszcie upragniony weekend.
Jutro jedziemy rozejrzeć się za wózkiem bo musimy przemyśleć czy kupić na miejscu czy z Polski przywieźć. Problem mamy trochę z pojemnością bagażnika bo mamy BMWi 3 a tam bagażnik niezbyt duży i już K narzeka, że żaden wózek z gondola nie wejdzie. Ale coś znajdziemy napewno. Może macie jakies sugestie? Jakiś wózek godny polecenia?
Nie przemyślelismy tego za bardzo kupując to auto bo sam wózek to się jeszcze jakoś może wciśnie ale gdzie jakies zakupy czy jakiekolwiek rzeczy na wyjazd (często spędzamy noc u teściów i wtedy masę rzeczy zawsze do zabrania).
Wracam do pracy. Jeszcze niecałe 3 godzinki. [emoji847]
Ja już przed ciążą znalazłam wymarzony wózek wiem że niektórzy są uprzedzeni co do koloru czarnego ale mi i mojemu mężowi się bardzo podoba