reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

20181026_133717.png
Marta, mam Angelsounds i sprawdza się super. Ani razu nr miałam problemu żeby serduszko znaleźć. Trzeba czasem w różnych miejscach popróbować ale zawsze znajduje po chwili. Zaczęłam używać jak byłam w 10tc i było słychać serduszko.

Ja w pracy wysiedzieć nie mogę. Jestem przeziębiona, nie mam siły i bolą mnie plecy. Marze o tym żeby była 15:00 i nareszcie upragniony weekend.
Jutro jedziemy rozejrzeć się za wózkiem bo musimy przemyśleć czy kupić na miejscu czy z Polski przywieźć. Problem mamy trochę z pojemnością bagażnika bo mamy BMWi 3 a tam bagażnik niezbyt duży i już K narzeka, że żaden wózek z gondola nie wejdzie. Ale coś znajdziemy napewno. Może macie jakies sugestie? Jakiś wózek godny polecenia?
Nie przemyślelismy tego za bardzo kupując to auto bo sam wózek to się jeszcze jakoś może wciśnie ale gdzie jakies zakupy czy jakiekolwiek rzeczy na wyjazd (często spędzamy noc u teściów i wtedy masę rzeczy zawsze do zabrania).
Wracam do pracy. Jeszcze niecałe 3 godzinki. [emoji847]

Ja już przed ciążą znalazłam wymarzony wózek :happy2: wiem że niektórzy są uprzedzeni co do koloru czarnego ale mi i mojemu mężowi się bardzo podoba

Załączniki

• 20181026_133717.png
    20181026_133717.png
    367,1 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Może nowy wątek dotyczący wyprawki? Hehe ja to wolę mieć wszystko podzielone [emoji6]
Sonia a jaki mieliście przy Olku? To chyba musicie szukać czegoś na prawdę kompaktowego. Raczej te ż pompowanymi kołami 2w1 są dużych gabarytów. Ale jak dobrze poszukać coś się może znajdzie. Jakoś model gdzie stelaż po złożeniu będzie bardzo mały. I np na wyjazdy do teściów na dzień może się pomiescicie. Gorzej z wyjazdami dłuższymi i dalszymi.

Dziewczyny kupiłam ten detektor.. Angel sounds..
na początku nie mogłam wogole znaleźć o odpuściłam myśle za wcześnie ale cos mi się pomyślało i spróbowałam jeszcze raz i znalazłam ale naprawdę na dole..
uff.. tak to tylko słyszałam swoje myślałam ze nie odróżnie ale się udało :)

Ann, dla Olka mieliśmy Mutsy Evo ale nie byliśmy zadowoleni z niego także szukamy czegoś innego.

Katie, ooo podoba mi się ten wózek. Przeczytałam opis i brzmi super. Muszę znaleźć filmik na YouTube z recenzja i składaniem.

Sonia ten Mutsy Evo jest chyba dpsyc duzy. Ja bym pewnien chciała nowy, ale mam spacerowke po Nikosiu i dokupie tylko gondole do niej chociaż też nie jestem zadowolona. A może ja sprzedam [emoji848]

reklama
Ann, gdzie tam. Mutsy jest mały. Ma ekstremalnie malutka gondole ale ciężko się składał jak dla mnie i był bardzo twardy w jeździe za to lekki. Miał się super lekko składać a było tak, że ja sama męczyłam się z tym przeokrutnie. Chyba ze jakiś felerny egzemplarz nam się trafił. Był generalnie fajny ale już bym go nie chciała. [emoji6] przy kolejnych wyborach już człowiek mądrzejszy o wcześniejsze doświadczenia. Spacerówkę mam po Olku bo jako kolejny kupiliśmy Baby Jogger City Mini ale jako głęboki zupełnie mi się nie podoba bo to bardziej na zasadzie ze na sile dokupuje się gondole i wyglada to dziwnie tak wiec ten wózek poczeka aż maluch podrośnie bo kocham tę spacerówkę.

Do góry