reklama
AgaMy
Fanka BB :)
Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Czas szybko zleci.Kari wszystko będzie dobrze, przepedz czarne chmury z nad głowy :-*
U mnie, stres na maksa, a mam wizytę dopiero o 18.30. Aż z nerwów chce mi się wymiotować :-(
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Nie wiem, z mezem mi sie totalnie nie uklada, jestem zmeczona jak nigdy. Mam dosc wszystkiego w dodatku caly czas sobie wkrecam ze to dziecko tez bedzie mialo autyzm i zyc mi sie odechciewa juz do konca. Zaczynam zalowac ze wogole w ta ciaze zaszlam.
AgaMy
Hej! Mnie też zaczęło mulić ale wieczorami.. Wczoraj dwa razy aż się podniosłam do toalety ale na szczęście mi przeszło. Za to głowa mnie boli jak cholera, nie mogłam się z poduszki podnieść i nie poszłam do pracy :/ siedzę w open space i jest bardzo głośno co tylko zwiększa ból głowy więc uznałam że raczej mi nie przejdzie i idę do lekarza po l4.
A wy dziewczyny pracujecie? Bo ja mam trochę wyrzuty że znowu odpuszczam...
No ja właśnie w pracy siedzę Na szczęście czuję się dobrze, a i w pracy jest spoko atmosfera. Zastanawiam się tylko jak to będzie później bo pewnie będę się stresować jeździć autkiem jak śniegi się pojawią...
mag_dzik
Rossiczka zleci szybciutko do wizyty:-) bedziemy czekac na wiesci od Ciebie :-)
Dziewczyny nie ma co sie dolowac teraz... Pogoda coraz gorsza za oknem ale myslec trzeba pozytywnie :-)
U mnie chyba juz minelo kiepskie samopoczucie... rzadziej mi niedobrze no i jestem w stanie cos zjesc ;-)
Dziewczyny nie ma co sie dolowac teraz... Pogoda coraz gorsza za oknem ale myslec trzeba pozytywnie :-)
U mnie chyba juz minelo kiepskie samopoczucie... rzadziej mi niedobrze no i jestem w stanie cos zjesc ;-)
zniewolona
Ja tak mam pierwsze tyg zero slodyczy teraz w dumie tez ale jak mnie wczoraj naszlo to pół paczki delicji zjadlam w pracyDziewczyny miałyście tak ze.. na początku nie miałam ochoty na słodkie znaczy nie odrzuciło mnie ale nie miałam ochoty a teraz tak mnie naleci ze bym skradła słodkie takie dziwne trochę to dla mnie..
Zmijka25
Daleko dojeżdżasz? Ja właśnie mam biuro praktycznie na przeciwko mieszkania, idę na nogach [emoji14] na razie z powodu ciąży wzięłam 2 dni w październiku l4 i dzisiaj - może mi do końca tygodnia da. Ale znowu we wtorek wzięłam wolne bo prenatalne mam w środku dnia i ten przyszły tydzień też będzie taki szarpany.. Ja nie wiem czy im się to będzie podobać że tak trochę jestem a trochę mnie nie maNo ja właśnie w pracy siedzę [emoji14] Na szczęście czuję się dobrze, a i w pracy jest spoko atmosfera. Zastanawiam się tylko jak to będzie później bo pewnie będę się stresować jeździć autkiem jak śniegi się pojawią...
zniewolona
Ja 75 wiec nie daleko za TobąMi dzisiaj robił przez brzuch usg i było super słychać a 77kg to też do chudych nie należę
Kciuki za jutrzejszą wizytę
reklama
AgaMy
@kari21 musisz być dobrej myśli , z dzidziusiem na pewno wszystko będzie dobrze.Nie wiem, z mezem mi sie totalnie nie uklada, jestem zmeczona jak nigdy. Mam dosc wszystkiego w dodatku caly czas sobie wkrecam ze to dziecko tez bedzie mialo autyzm i zyc mi sie odechciewa juz do konca. Zaczynam zalowac ze wogole w ta ciaze zaszlam.
Co do męża to ciężko jest coś doradzać w takiej sytuacji. Może on po prostu potrzebuje więcej czasu żeby oswoić się z tym co się dzieje. Kochana głowa do góry, masz dwóch cudownych i kochających synków.