reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Glukoza mi nie wchodzi strasznie sie po niej czuje i ostatnio musialam pic pare razy[emoji21][emoji21]
Jest nowosc na rynku dla kobiet w ciazy. Sprobuj moze bedzie lepszy efekt jak bedziesz badac swoja krzywa :-) FB_IMG_1539440426767.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1539440426767.jpg
    FB_IMG_1539440426767.jpg
    171,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Dziewczyny a to nie jest tak ze nie zalecane jest badać częściej niż co pół roku? Słyszałam kiedyś że badając częściej wychodzą zafałszowane wyniki, ale nie wiem ale w tym prawdy.

Dziękuję. Wiecie, te dwie straty mocno wpływają na mnie w tej ciąży. Nie potrafię się cieszyć. Ale to chyba zrozumiałe

Skoro można cytrynowa to w sumie czemu by nie taką? ;)
Ja robiłam ten test raz, bałam się że nie dam rady, ale było okej. Tylko nie wiadomo jakby to było w ciąży, bo smaki różne wtedy są :p

Gooskaw aaa to wspolczuje ze juz krzywa... Normalnie bede robic ale pewnie tez bede miec z tym problem. Dla mnie do wypicia, pilam zwykla i o smaku cytrynowym. Przynajmniej dzieki temu duzo nie przytylam bo tylko +2kg na koniec ciazy ;-)
Roki ja sie nie dziwie ze podchodzisz sceptycznie i martwisz sie. Bo kazda z nas ktora przezyla chocby jedna strate albo miala problemy w ciazy bardziej sie martwi i stresuje niz cieszy...

Dziewczyny a to nie jest tak ze nie zalecane jest badać częściej niż co pół roku? Słyszałam kiedyś że badając częściej wychodzą zafałszowane wyniki, ale nie wiem ale w tym prawdy.

Dziękuję. Wiecie, te dwie straty mocno wpływają na mnie w tej ciąży. Nie potrafię się cieszyć. Ale to chyba zrozumiałe
Ja slyszalam ze raz na rok najlepiej od mojej endokrynolog ale jak jest wskazanie to trzeba i tyle. Mialam robiona w lipcu tego roku a teraz musze powtorzyc wiec pewnie to kwestia tego czy trzeba czy nie. Jesli nie to tez bym wolala odczekac min 6mscy.

Swoja droga wiem co czujesz po stracie.. ale pamietaj ze z kazdym tygodniem jest coraz lepiej i fasolka jest bezpieczniejsza. Ja chyba dopiero zaczne sie cieszyc po prenetralnych, a przynajmniej tak sobie wmawiam:-)
@gooskaw ta też ciekawa [emoji23][emoji23] tylko czy to tak mozna smakową... hmmm Zobacz załącznik 907169
Czytalam ze akurat ta typowo dla kobiet w ciazy nie falszuje wynikow a ulatwia jej wypicie i za granica jest to norma. To tak samo jak niektore labolatoria pozwalaja z cytryna a inne nie. Co kraj to obyczaj. Jestem zdania ze lepiej sie nie meczyc a i tak juz mamy duzo na glowie .... i brzuchu :D

reklama
Do góry