gooskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ciekawe czy u mnie by była. I ciekawe czy dałabym rade wypic. Co najlepsze uwielbiam słodycze a cukier na poziomie 70 i jeszcze wypić nie moge[emoji23]Jest nowosc na rynku dla kobiet w ciazy. Sprobuj moze bedzie lepszy efekt jak bedziesz badac swoja krzywa :-)Zobacz załącznik 907156
Właśnie ja w ciąży robiłam i wszystko wyleciało ze mnieSkoro można cytrynowa to w sumie czemu by nie taką?
Ja robiłam ten test raz, bałam się że nie dam rady, ale było okej. Tylko nie wiadomo jakby to było w ciąży, bo smaki różne wtedy są
Ja slyszalam ze raz na rok najlepiej od mojej endokrynolog ale jak jest wskazanie to trzeba i tyle. Mialam robiona w lipcu tego roku a teraz musze powtorzyc wiec pewnie to kwestia tego czy trzeba czy nie. Jesli nie to tez bym wolala odczekac min 6mscy.Dziewczyny a to nie jest tak ze nie zalecane jest badać częściej niż co pół roku? Słyszałam kiedyś że badając częściej wychodzą zafałszowane wyniki, ale nie wiem ale w tym prawdy.
Dziękuję. Wiecie, te dwie straty mocno wpływają na mnie w tej ciąży. Nie potrafię się cieszyć. Ale to chyba zrozumiałe
Czytalam ze akurat ta typowo dla kobiet w ciazy nie falszuje wynikow a ulatwia jej wypicie i za granica jest to norma. To tak samo jak niektore labolatoria pozwalaja z cytryna a inne nie. Co kraj to obyczaj. Jestem zdania ze lepiej sie nie meczyc a i tak juz mamy duzo na glowie .... i brzuchu@gooskaw ta też ciekawa [emoji23][emoji23] tylko czy to tak mozna smakową... hmmm Zobacz załącznik 907169
A to super,że tak szybko, trzymam kciukiPoniedziałek jak nic nie będzie się dziać