reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@zuzkaaa od razu na ginekologiczna ip i powiedz ze masz plamienia i bol i skurcze na pewno Cie przymja. I koniecznie daj nam znac.
Zawrotami glowy sie nie przejmuj bo ja tez je mam. Codziennie i nieustajaco jak nie leze.
Trzymamy kciuki !
jade wlasnie z kolezanka ktora jest tetaz w druhiej ciazy i obcykana jest tam na ip... dobrze ze ktos ze mna bedzie

reklama
Zuzka tak jak piszą dziewczyny, jedz do szpitala tam gdzie jest oddział ginekologiczno położniczy.
Dziwi mnie ze Twoja gin nie zrobila Ci usg.
Mi wg miesiączki jeszcze się nie zaczął 6 tydzien a dzisiaj lekarz wogole bez proszeni zrobił mu usg.
Powiedzal ze jak zacznę plamic to od razu mam do niego dzwonic

wiem tyle co wiedzialam czylo nic zbadali bete ale nie maja porownania bo moja zajebi** gin nie zrobila mi bety... wg bety 3tydzien wiec albo do zaplodnienia doszlo poznoej albo beta spada po utracie... teraz musze czekac do pon zeby powtorzyc bete wtedy bedzie wiadomo czy rosnie czy neistety nie

wiem tyle co wiedzialam czylo nic zbadali bete ale nie maja porownania bo moja zajebi** gin nie zrobila mi bety... wg bety 3tydzien wiec albo do zaplodnienia doszlo poznoej albo beta spada po utracie... teraz musze czekac do pon zeby powtorzyc bete wtedy bedzie wiadomo czy rosnie czy neistety nie
A usg ci nie zrobili?

Ann wszystkiego co najlepsze dla Wiktorka, niech rosnie zdrowo, niech jego marzenia spelniaja sie jedno po drugim, a Tobie, bo to tez Twoj dzien, zycze, zebys zawsze byla dumna i szczesliwa, ze masz takiego wspanialego syna [emoji4]

Wstalam i wypilam dwie szklanki wody z cytryna, chyba ustawie sobie powiadomienia w tel zeby nie zapomniec [emoji12]
A ta woda z cytryna to ma zapobiegac mdloscia?

reklama
Kochana na to nie masz teraz wplywu. Trzymamy kciuki nadal wszystkie. Do poniedzialku jeden dzien. Trzeba byc dobrej mysli. Przytulam mocnooooo

Do góry