reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Kochana trzymam kciuki żeby beta wzrosla;*
I okazało się ze jesteś w upragnionej ciazy;*
Do poniedziałku nie daleko.
mam plamienia takze raczej kicha....ale dziwi mnie jedno ze krwawienia co mogloby swiadczyc o poronieniu nie ma i nie bylo nie bylo tez zadnego skrzepu... to wszystko ma bardzo duzo niejasnosci.....

moja mama i moj P. mnie pocieszaja ale wiem ze robia to bo bardzo oboje mnie kochaja... prosilam ich zeby tego nie robili bo wydaje mi sie wtedy ze tak bardzo zawiodlam... wiem wiem nie mialam na to wplywu ale to okropne uczucie

moja mama i moj P. mnie pocieszaja ale wiem ze robia to bo bardzo oboje mnie kochaja... prosilam ich zeby tego nie robili bo wydaje mi sie wtedy ze tak bardzo zawiodlam... wiem wiem nie mialam na to wplywu ale to okropne uczucie

Zuzka bez wzgledu na to co sie stanie, pamietaj, ze to nie Twoja wina i jestesmy z Toba. Ja trzymam kciuki zebys jednak z nami zostala!

28.08... takze raczej nie ma szans... do ew zaplodnienia moglo dojsc ok 8-11.09
Ale skoro do zaplodnienia moglo dojsc ok.8-11 to by sie zgadzalo ze to ok 3 tydzien.
Niczym nie zawiodlas, nic nie zrobilas zle. Poki co odpoczywaj bo to mozesz zrobic i skoro krwawienia zadnego nie ma to dobry znak. Czekamy do poniedzialku :-)

reklama
Ale skoro do zaplodnienia moglo dojsc ok.8-11 to by sie zgadzalo ze to ok 3 tydzien.
Niczym nie zawiodlas, nic nie zrobilas zle. Poki co odpoczywaj bo to mozesz zrobic i skoro krwawienia zadnego nie ma to dobry znak. Czekamy do poniedzialku :-)
dam znaka.. aaaa nie pamietam ktora z dziewczyn mowila o zaparciach ale dowiedzialam sie dzisiaj ze bardzo dobre jest kiwi:)

Do góry