reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
wlasnie napisalam do kolezanki ktorej mama jest asystentka jednego z najlepszych gin w poznaniu moze mnie wcisnie na pozniedzialek... a jak nie to od rana pojade na ip bo terminu do mojej gin nie ma...
Zuzka ja bym chyba pojechala na ip chociaz tam tez zalezy na kogo trafisz a jak nie to umow sie do innego lekarza na pn bo pwwnie juz w tej niepewnosci wariujesz biedna

Zuzka ja bym chyba pojechala na ip chociaz tam tez zalezy na kogo trafisz a jak nie to umow sie do innego lekarza na pn bo pwwnie juz w tej niepewnosci wariujesz biedna
chyba tak zrobie... zaraz sie poradze tej znajomej gdzie najlepiej podjechac w takiej sytulacji. poczekam za P. bo musial jechac na chwile do pracy... nie chce jechac sama bo chyba zwarjuje.

czuje ze cos jest nie tak... czyje sie w ogole dziwnie mam zawroty glowy... nie wiwm czy to nerwy... ehhh ja to zawsze mam pod gorke

Zuzka najlepiej do polozniczego, tam przyjmuja Cie bez wizyty na ip bo ginekologiczno poloznicze oddzialy sa jakby niezalezne.
Tylko najlepiej jakbys powiedziala ze cos sie dzieje typu bol brzucha, skurcze czy cos, bo oni tez lubia zbywac.

reklama
@zuzkaaa od razu na ginekologiczna ip i powiedz ze masz plamienia i bol i skurcze na pewno Cie przymja. I koniecznie daj nam znac.
Zawrotami glowy sie nie przejmuj bo ja tez je mam. Codziennie i nieustajaco jak nie leze.
Trzymamy kciuki !

Do góry