reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

A usg ci nie zrobili?
powiedzial lekarz ze w sumie moze zrobic ale nie wiem czy to ma sens bo jezeli to jest 3/4 tydzien bo beta jest na przelomie to moze byc ciaza a on moze tego nie widziec wiec najbezpieczniej i najpewniej bedzie isc na bete w poniedzialekmi zibaczyc czy cos z niej zostalo... czy jednak urosnie...

reklama
Kochana na to nie masz teraz wplywu. Trzymamy kciuki nadal wszystkie. Do poniedzialku jeden dzien. Trzeba byc dobrej mysli. Przytulam mocnooooo
dzieeeki jestescie nieocenione :) wiem ze nie mam wplywu ale okropna jest mysl ze moze ciaza byla a to tylko po niej pozostalosci... a moze do zaplodnienia doszlo pozniej i dlatego jest taka niska... niestety ale tego dowiem sie dopiero w poniedzialek

dzieeeki jestescie nieocenione :) wiem ze nie mam wplywu ale okropna jest mysl ze moze ciaza byla a to tylko po niej pozostalosci... a moze do zaplodnienia doszlo pozniej i dlatego jest taka niska... niestety ale tego dowiem sie dopiero w poniedzialek
Niestety wszędzie słyszy się o poronieniu i nie jest to obce wielu kobietom. Mi np. za pierwszym razem nie dane było donosić mojego szczęścia więc wiem przez co przechodzisz. Do poniedziałku już blisko więc wszystko się wyjaśni. Teraz na przyszłość będziesz wiedzieć ze lekarze nie zawsze mają rację, na takich forach więcej nieraz da sie dowiedzieć. Odpoczywaj dużo:)

wiem tyle co wiedzialam czylo nic zbadali bete ale nie maja porownania bo moja zajebi** gin nie zrobila mi bety... wg bety 3tydzien wiec albo do zaplodnienia doszlo poznoej albo beta spada po utracie... teraz musze czekac do pon zeby powtorzyc bete wtedy bedzie wiadomo czy rosnie czy neistety nie
Trzymam kciuki ..

Niestety wszędzie słyszy się o poronieniu i nie jest to obce wielu kobietom. Mi np. za pierwszym razem nie dane było donosić mojego szczęścia więc wiem przez co przechodzisz. Do poniedziałku już blisko więc wszystko się wyjaśni. Teraz na przyszłość będziesz wiedzieć ze lekarze nie zawsze mają rację, na takich forach więcej nieraz da sie dowiedzieć. Odpoczywaj dużo:)
nie licze na to ze sie usada sie tym razem... skoro testy wykazuja 10 wskaznika bety a ja po 5 dniach od testu mam 9 to chyba rzcej nic z tego nie bedzie... ale jestescie rewelacyjne i zycze wam szczesliwych rozwiazan i malo dolegliwosci ciazowych w kolejnych tygodniach :) jeszcze z grupy nie odchodze ale lekko przymykam drzwi w poniedzialek powiem wam jaki wynik. sciskam was mocno wszystkie razem i kazda z osobna :) powodzenia!

nie licze na to ze sie usada sie tym razem... skoro testy wykazuja 10 wskaznika bety a ja po 5 dniach od testu mam 9 to chyba rzcej nic z tego nie bedzie... ale jestescie rewelacyjne i zycze wam szczesliwych rozwiazan i malo dolegliwosci ciazowych w kolejnych tygodniach :) jeszcze z grupy nie odchodze ale lekko przymykam drzwi w poniedzialek powiem wam jaki wynik. sciskam was mocno wszystkie razem i kazda z osobna :) powodzenia!
Ja dalej trzymam kciuki !

reklama
Do góry