G
gosc19
Gość
mężu wrócił z pracy i mówi że słabo wyglądam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To leżeć i odpoczywać proszę :-)mężu wrócił z pracy i mówi że słabo wyglądam
To leżeć i odpoczywać proszę :-)
Zazdroszczę że masz męża tak wcześnie. U mnie dobrze jak jest po 18 :-(mężu wrócił z pracy i mówi że słabo wyglądam
brawo wy!Ja dzis bylam na usg i wyszedl 6t1d i zero objawow a ciaza jest i serduszko pika
ale spojrz co lekarz to inne podejscie mi i xszaracodziennosc powiedziala ze zawczesnie a ty juz po usgJa dzis bylam na usg i wyszedl 6t1d i zero objawow a ciaza jest i serduszko pika
Ja byłam na usg prywatnie 2 razy ! I nic nie było jeszcze widać [emoji4]ale spojrz co lekarz to inne podejscie mi i xszaracodziennosc powiedziala ze zawczesnie a ty juz po usg
Dopochwowe czy juz normalne?Ja byłam na usg prywatnie 2 razy ! I nic nie było jeszcze widać [emoji4]
A który u Ciebie tydzień ?Ja byłam na usg prywatnie 2 razy ! I nic nie było jeszcze widać [emoji4]