reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie :rolleyes2: U mnie problem jest z bardzo nieregularnymi cyklami i to od paru lat,ale i syna urodziłam (drugie dziecko,po 2,5 roku starań), i nawet w 3 ciążę zaszlam, ale niestety poronilam w 12 tc.:no2: W piątek byłam u ginki i generalnie nic specjalnego nie powiedziała, miałam cyste na jajniku na szczęście zniknęła i to w zasadzie tyle. Jestem u niej od ponad 5 lat,ale czasem myślę, że może by tak zmienić....:confused: Aha,taka dodatkowa informacja: mieszkam w Niemczech. :tak: Córka urodzona w Polsce, ale gdy miała 15 miesięcy, wyjechaliśmy i tu nam dobrze. :rolleyes: Syn urodzony już tutaj.

Cześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć. Testować powinnam nie szybciej niż w poniedziałek. Normalnie bym pewnie nie dała rady i testowała już w czwartek, ale jutro jedziemy do Karpacza i wracamy w sobotę więc będę miała zajęcie [emoji23]
Trochę mi się nie chce jechać, bo to ekipa Narzeczonego kolegów z ich żonkami. Chłopaki są bardzo w porządku, ale żoneczki od 5 lat kiedy jestem z K nie mogą mnie przeżyć [emoji23] Inny świat po prostu, zero wspólnych tematów.

Karotka a ty nie byłaś przypadkiem w październikowych mamusiach? Bo jakoś znajomy twój login :)
Tak,miło, że pamiętasz. :tak: Właśnie wtedy poronilam w 12 tygodniu, niestety. Dokładnie rok temu w kwietniu.
Potem było kilka podejść do kolejnej ciąży, ale...No jakoś nie wyszło. Może nie byłam jeszcze gotowa.
Ja tak czy inaczej się staram teraz , seks jest w miarę regularny, natomiast ciężko mi określić choćby dzień cyklu, bo ostatnią @ miałam chyba w czerwcu.... No i czekam. Ale w ciąży na pewno nie jestem, także w tym wypadku okres jest miłe widziany. :-D

Witajcie,
Liczę bardzo na pozostanie majoweczka [emoji23] wiec przycupnę i popatrzę jak sie rozwinie sytuacja [emoji6]
Mam 37 lat i piątkę dzieci [emoji23]
U mnie właśnie pik wiec [emoji173]️ i będę czekała na wynik [emoji854] a w grupie raźniej [emoji23]

reklama
Witajcie,
Liczę bardzo na pozostanie majoweczka [emoji23] wiec przycupnę i popatrzę jak sie rozwinie sytuacja [emoji6]
Mam 37 lat i piątkę dzieci [emoji23]
U mnie właśnie pik wiec [emoji173]️ i będę czekała na wynik [emoji854] a w grupie raźniej [emoji23]
Ooo,kochana, a ja tu glowkuje jak w razie czego poradzę sobie z trójką dzieci. :szok: Zdradz sekret ,jak to robisz z piątka. :blink: Docelowo chciałabym 4 dzieciaczkow, ale zobaczymy co los pokaże.

Do góry