Nie dziękuję, a kiedy u ciebie powinna być @? Może ta krosta to przypadekNo to trzymamy kciuki żeby zaskoczyło i żebyś została majowa mamusia [emoji4]
reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie U mnie problem jest z bardzo nieregularnymi cyklami i to od paru lat,ale i syna urodziłam (drugie dziecko,po 2,5 roku starań), i nawet w 3 ciążę zaszlam, ale niestety poronilam w 12 tc. W piątek byłam u ginki i generalnie nic specjalnego nie powiedziała, miałam cyste na jajniku na szczęście zniknęła i to w zasadzie tyle. Jestem u niej od ponad 5 lat,ale czasem myślę, że może by tak zmienić.... Aha,taka dodatkowa informacja: mieszkam w Niemczech. Córka urodzona w Polsce, ale gdy miała 15 miesięcy, wyjechaliśmy i tu nam dobrze. Syn urodzony już tutaj.
Natalia91
Fanka BB :)
W sobotę [emoji58]Nie dziękuję, a kiedy u ciebie powinna być @? Może ta krosta to przypadek
Gdzie tam sobota może w ogóle @ nie przyjdzie, trzeba być dobrej myśliW sobotę [emoji58]
Nataliag339
Ej no głowa do góry! Nie łam się! Testujesz w środę Tak? Krostka to nie test z jedną kreską.W sobotę [emoji58]
Mi wysypało całą szyję ale może to ta pogoda tak wpływa.
porcelana
Cześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć. Testować powinnam nie szybciej niż w poniedziałek. Normalnie bym pewnie nie dała rady i testowała już w czwartek, ale jutro jedziemy do Karpacza i wracamy w sobotę więc będę miała zajęcie [emoji23]
Trochę mi się nie chce jechać, bo to ekipa Narzeczonego kolegów z ich żonkami. Chłopaki są bardzo w porządku, ale żoneczki od 5 lat kiedy jestem z K nie mogą mnie przeżyć [emoji23] Inny świat po prostu, zero wspólnych tematów.
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć. Testować powinnam nie szybciej niż w poniedziałek. Normalnie bym pewnie nie dała rady i testowała już w czwartek, ale jutro jedziemy do Karpacza i wracamy w sobotę więc będę miała zajęcie [emoji23]
Trochę mi się nie chce jechać, bo to ekipa Narzeczonego kolegów z ich żonkami. Chłopaki są bardzo w porządku, ale żoneczki od 5 lat kiedy jestem z K nie mogą mnie przeżyć [emoji23] Inny świat po prostu, zero wspólnych tematów.
Tak,miło, że pamiętasz. Właśnie wtedy poronilam w 12 tygodniu, niestety. Dokładnie rok temu w kwietniu.Karotka a ty nie byłaś przypadkiem w październikowych mamusiach? Bo jakoś znajomy twój login
Potem było kilka podejść do kolejnej ciąży, ale...No jakoś nie wyszło. Może nie byłam jeszcze gotowa.
Ja tak czy inaczej się staram teraz , seks jest w miarę regularny, natomiast ciężko mi określić choćby dzień cyklu, bo ostatnią @ miałam chyba w czerwcu.... No i czekam. Ale w ciąży na pewno nie jestem, także w tym wypadku okres jest miłe widziany.
Witajcie,
Liczę bardzo na pozostanie majoweczka [emoji23] wiec przycupnę i popatrzę jak sie rozwinie sytuacja [emoji6]
Mam 37 lat i piątkę dzieci [emoji23]
U mnie właśnie pik wiec [emoji173]️ i będę czekała na wynik [emoji854] a w grupie raźniej [emoji23]
Liczę bardzo na pozostanie majoweczka [emoji23] wiec przycupnę i popatrzę jak sie rozwinie sytuacja [emoji6]
U mnie właśnie pik wiec [emoji173]️ i będę czekała na wynik [emoji854] a w grupie raźniej [emoji23]
reklama
Ooo,kochana, a ja tu glowkuje jak w razie czego poradzę sobie z trójką dzieci. Zdradz sekret ,jak to robisz z piątka. Docelowo chciałabym 4 dzieciaczkow, ale zobaczymy co los pokaże.Witajcie,