Natalia91
Fanka BB :)
Pewnie witamy [emoji4]Witam czy mogę do was dołączyc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie witamy [emoji4]Witam czy mogę do was dołączyc?
Pewnie że przyjmiemy [emoji4]Witam Również chciałabym dołączyć. Początkowo chciałam na staraczki, ale uznałam, że może tu lepiej. Coś o mnie....mam 30 lat, 2 dzieci (córka 9 lat, syn 3 lata) i bardzo chciałabym jeszcze jedno. Już kilka razy się przymierzalam, ale jakoś albo nie wychodziło, albo w ostatnim momencie rezygnowalam... Tym razem na pewno. Także ten....przyjmiecie?
@Natalia91 TOBIE to druga kreska ma wyjść a nie krosta....nie migaj się...A mi wyszła już druga krosta [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja przeczytałam druga kreska :x@Natalia91 TOBIE to druga kreska ma wyjść a nie krosta....nie migaj się...
Oby wyszła też o druga kreska, ale przyznam szczerze że trochę mnie już ostudziła z nadzeji [emoji52]@Natalia91 TOBIE to druga kreska ma wyjść a nie krosta....nie migaj się...
Niby tak ale u mnie to taka uroda i zawsze przed @ wychodzi [emoji22] oby tym razem to był fałszywy wysyp...Hej dziewczyny im nas więcej tym raźniej [emoji7]
Natalia to jeszcze o niczym nie świadczy [emoji4]
No to trzymamy kciuki żeby zaskoczyło i żebyś została majowa mamusia [emoji4]No ja się rozgoszczę może najpierw parę słów o sobie powiem, a więc... jest to mój pierwszy cykl starań, trochę spontanicznie wyszło bo mieliśmy zacząć z mężem od września, mam w domu 11 miesięcznego synka oraz jedno poronienie na koncie przez co trochę mam stresa przed kolejną ciąża. Szczerze mówiąc trochę wątpię że teraz nam się w pierwszym cyklu uda tym bardziej że mało przytulan było ale nawet według następnego cyklu termin byłby na sam koniec maja wiec albo początek albo koniec