porcelana
Fanka BB :)
To samo chciałam napisać [emoji23][emoji6]Ja Ciebie Kasia to kojarzę z tego że cały czas gratulowalas nowym mamusiom [emoji6][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo chciałam napisać [emoji23][emoji6]Ja Ciebie Kasia to kojarzę z tego że cały czas gratulowalas nowym mamusiom [emoji6][emoji23]
hehehehehe tak tak to wlasnie jaJa Ciebie Kasia to kojarzę z tego że cały czas gratulowalas nowym mamusiom [emoji6][emoji23]
Oo tak ! Działamy [emoji7]Tak jakos wolalam sie mniej udzielac ale wszystko zrobie by na termin majowy sie udalo. Moze nawet jakis maratonik przytulanek
Oby kazdej z nas teraz sie udalo!
Ja testy owu robiłam lata temu i to jednorazowo, odkąd wiem gdzie tkwi u mnie problem to nie robię bo mam określony czas kiedy powinnam wspolzycA dziewczyny robicie testy owu czy wedle kalendarzyka?
A dziewczyny robicie testy owu czy wedle kalendarzyka?