reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Witam nowe majóweczki i zapraszamy.
Wiecie że w aptekach doz jest ten test clearblue pokazujący tydzień ciąży? Ale cena to 29.99. Chyba wolałabym zrobić betę.

Ooo,kochana, a ja tu glowkuje jak w razie czego poradzę sobie z trójką dzieci. :szok: Zdradz sekret ,jak to robisz z piątka. :blink: Docelowo chciałabym 4 dzieciaczkow, ale zobaczymy co los pokaże.

Od trzeciego jest już łatwiej [emoji6]
No i kwestia organizacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam samych chłopców wiec teraz bardzo liczę na córeczkę [emoji6]

5 dzieci? I teraz 6? No wow, szacun!!! [emoji5]

[emoji23][emoji23][emoji23]
Jeden już całkiem dorosły, drugi już nastolatek wiec niejako mam trójkę maluchów [emoji6]
Nie jest źle!

Od trzeciego jest już łatwiej [emoji6]
No i kwestia organizacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam samych chłopców wiec teraz bardzo liczę na córeczkę [emoji6]

[emoji23][emoji23][emoji23]
Jeden już całkiem dorosły, drugi już nastolatek wiec niejako mam trójkę maluchów [emoji6]
Nie jest źle!
O jaaa, i jeszcze 5 chłopaków!!! Ale super [emoji173]️ Mi się jeszcze jakieś dwa lata temu marzyło mieć 3 chłopców, ale już mi się zmniejszyło do 2.
Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że dziewczynkę trudniej wychować czego konsekwencją w przyszłości będzie wieczne zamartwianie się. Moja mama jest nauczycielką i mówi, że dziewczyny są dużo gorsze w zachowaniu od chłopaków.
A Twoje chłopaki w jakim wieku są?

leeleeth pocieszylas mnie :-) :)
Swoją drogą,ostatnio leżałam w szpitalu (zapalenie trzustki-nikomu nie życzę!!) z kobietka, 37 lat,też 5 dzieci, z czego jej najstarsza córka jest w ciąży, i ona sama mówiła, że bywa ciężko, ale to żaden kierat jak się wielu ludziom wydaje. Też myślę, że to kwestia organizacji, ale i też charakterów dzieci.
No i 5 chłopców- szacun!!!!!:shocked2:

@porcelana najstarszy 21 potem 13, i maluchy 3,4 i za miesiąc rok [emoji6]

Czy ciężej dziewczynkę wychowac to nie wiem, ale napewno inaczej, od dziewczynek dużo więcej sie wymaga także chyba trudniejsze to wychowanie w różu jest
@karotka00 No dokładnie. Czasem bywa cieżko, szczególnie gdy chorują ale wszystko do przeżycia. U nas taka włoska familia jest [emoji23][emoji23][emoji23] ciagle przepychanki przy stole, mnóstwo śmiechu i krzyku [emoji23][emoji85]
Czasem aż mi głupio przed sąsiadami ze u nas tak glosno [emoji6]

Witajcie,
Liczę bardzo na pozostanie majoweczka [emoji23] wiec przycupnę i popatrzę jak sie rozwinie sytuacja [emoji6]
Mam 37 lat i piątkę dzieci [emoji23]
U mnie właśnie pik wiec [emoji173]️ i będę czekała na wynik [emoji854] a w grupie raźniej [emoji23]
O łał to szacun i kciuk i oczywiście [emoji3][emoji4]

reklama
@porcelana najstarszy 21 potem 13, i maluchy 3,4 i za miesiąc rok [emoji6]

Czy ciężej dziewczynkę wychowac to nie wiem, ale napewno inaczej, od dziewczynek dużo więcej sie wymaga także chyba trudniejsze to wychowanie w różu jest
@karotka00 No dokładnie. Czasem bywa cieżko, szczególnie gdy chorują ale wszystko do przeżycia. U nas taka włoska familia jest [emoji23][emoji23][emoji23] ciagle przepychanki przy stole, mnóstwo śmiechu i krzyku [emoji23][emoji85]
Czasem aż mi głupio przed sąsiadami ze u nas tak glosno [emoji6]
Czyli miałaś 16 jak pierwszy raz urodziłaś? Kolejne wow [emoji33]

Do góry