Natalia trzymam mocno za ciebie!! Brakuje mi tego wspólnego oczekiwania, wypatrywania objawów. To jest jednak najfajniejszy etap! Czekanie na testowanie i 2 kreski w nagrodę .W sobotę [emoji58]
reklama
Porcelana trzymam mocno za ciebie! Mam nadzieję, że zostaniesz majóweczką z Natalią i Dżastą .Cześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć.
Czyli miałaś 16 jak pierwszy raz urodziłaś? Kolejne wow [emoji33]
[emoji23][emoji23] 17
porcelana
Fanka BB :)
Tak po cichu liczę na to, że zaskoczyło też tam samo jak w poprzedniej ciąży, czyli jakoś 20-23 dc. Pierwszy okres po poronienia, to wiadomo, że to jeszcze nie jest wszystko uregulowane, w drugim cyklu nie miałam jeszcze wszystkiego wycyrklowanego. A w tym nie dość, że się w ogóle nie pilnował, to przypadkiem w 21 dc były intensywne działania...Porcelana trzymam mocno za ciebie! Mam nadzieję, że zostaniesz majóweczką z Natalią i Dżastą .
Az jestem ciekawa, co to będzie [emoji6] Dziwne jest to, że jeszcze nie czuje żadnego pobolewania podbrzusza gdzie normalnie na ten dobry tydzień przed @ zaczynałam już coś czuć. Chociaż z drugiej strony kiedy zaszła w ciążę, to się totalnie czułam jak na okres. I jak tu być mądrym [emoji43]
porcelana
Grubo...[emoji23][emoji23] 17
Natalia91
Kurczę Aneta chciałabym bardzo żeby się udało ale właśnie "znalazlam" kolejna kroste we włosach [emoji24][emoji24][emoji24] nawet miałam w sobotę taką mikro brązowa plamke w sluzie i myślałam że może implantacja była ale te krosty u mnie to prawie pewnik okresu. Nic poczekam do soboty zobaczymy co będzie...jak coś to nowy cykl nowa szansa.Natalia trzymam mocno za ciebie!! Brakuje mi tego wspólnego oczekiwania, wypatrywania objawów. To jest jednak najfajniejszy etap! Czekanie na testowanie i 2 kreski w nagrodę .
Nie miałam nigdy problemów z progesteronem a teraz jak tak zaczęłam czytać na necie to pisze że takie skórne zmiany to mogą być albo od pms albo od niskiego progesteronu. Jak w tym nie wyjdzie to w następnym proszę o luteine od razu chociaż lekarz nie widzi powodu
Natalia91
Ja jutro rano kontrolnej żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze we mnie został a tak na poważnie to w środę pewnie też bo nie wytrzymam ale chciałabym dopiero w sobotęTo która pierwsza testuje w tym tygodniu? Ja środa bo dłużej pewnie nie wytrzymam [emoji4]
reklama
Który dpo będziesz miała w środę?Ja jutro rano kontrolnej żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze we mnie został a tak na poważnie to w środę pewnie też bo nie wytrzymam ale chciałabym dopiero w sobotę