Składnią się nie przejmuj zrozumiałam przekaz Mała ma 20 miesięcy, więc jej zupełnie świat się przewróci nogami do góry. 5 latek ma Twoja mała już dużo rozumie ma swój świat koleżanki zajęcia może przedszkole. Na pewno jej się to nie spodoba, ale pogodzi się z losem Tylko tak jak Ann pisała wczesniej u nich mąż ekstra duzo czasu poświęcał starszakowi. Twoja Mała bedzie najlepszą na świecie statszą siostrą i tego się trzymaj a poza tym na zawsze będzie Twoja pierworodną i nic tego nie zmieni Dacie radę! Będą dni lepsze i gorsze ale pal to licho. Teraz się ciesz z całych sił, bo się udałoza pierwszym razem a to ponoć wcale niełatwa sztuka no i chwal męża, bo się postaral jak widać. Było Wam pisane. Powodzenia ze wszystkim!!
reklama
Ann_
Fanka BB :)
@ilonaz hej gratuluję [emoji4][emoji4]
@malina2312 hej to kciuki zaciskamy
@HoneyBee pewnie, że będzie. Każdej kiedyś się uda. Prędzej lub później. Oby wszystkim staraczki w maju sie udalo [emoji16]
@Agata0087 hej gratuluję! Kiedy termin by Ci wypadal?
Szybko wam poszło [emoji6]
Fajnie, że jednak nie czekaliscie. 5latka na pewno się zakochana na max a w rodzenstwie. Maluchy bywaja zazdrosne, ale jak odpowiedno poświęcony każdemu dziecku czas to będzie tylko dobrze. Rodzeństwo zawsze się pokocha [emoji173]
@justjestem jak się czujesz dzisiaj?
@malina2312 hej to kciuki zaciskamy
@HoneyBee pewnie, że będzie. Każdej kiedyś się uda. Prędzej lub później. Oby wszystkim staraczki w maju sie udalo [emoji16]
@Agata0087 hej gratuluję! Kiedy termin by Ci wypadal?
Szybko wam poszło [emoji6]
Fajnie, że jednak nie czekaliscie. 5latka na pewno się zakochana na max a w rodzenstwie. Maluchy bywaja zazdrosne, ale jak odpowiedno poświęcony każdemu dziecku czas to będzie tylko dobrze. Rodzeństwo zawsze się pokocha [emoji173]
@justjestem jak się czujesz dzisiaj?
justjestem
Moderatorka
Ann ja dzis caly dzien wymiotuje, od rana dopiero teraz wypilam czarna herbatę. Ale to chyba dobry znak [emoji4]
Gratuluje pozytywnych testow [emoji173]️
Agata rowniez popieram, bardzo dobra decyzja i bedzie dobrze!
Gratuluje pozytywnych testow [emoji173]️
Agata rowniez popieram, bardzo dobra decyzja i bedzie dobrze!
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Może niedługo do Was dołączę na stałe bo w piątek zamierzam testować i kto wie... Na razie Was podczytuję i cieszę się z Wami z każdych kolejnych dwóch kreseczek
Trzymam kciuki [emoji7] ja dopiero testuje w przyszłym tygodniuCześć dziewczyny! Może niedługo do Was dołączę na stałe bo w piątek zamierzam testować i kto wie... Na razie Was podczytuję i cieszę się z Wami z każdych kolejnych dwóch kreseczek
Misiactwo
Powodzenia wszystkim testującym! Oby ten Maj był szczęśliwy i dla was trzymam mocno kciuki!
Wcześniej pytałyście mnie o badania, jakie miałam.
Standardowe: morfologia, mocz i posiew Niestety w moczu wyszła mi infekcja... Ale staram się nie denerwować... Jestem w stałym kontakcie z lekarzem, myślę że będzie dobrze. Musi być!
A na pierwszej wizycie lekarz wykonał mi także USG potwierdzające ciążę. Coś już było widać, mała kropeczka ma 2 mm, zagnieździła się w macicy. Ale na wszelki wypadek za tydzień kolejne usg. Dmuchamy na zimne. Strasznie sie o tę ciąże martwię. Ale ja juz taka jestem, o starszą córę też się martwię. Paskudna moja cecha.
Polecam bloga mamaginekolog.pl, mnóstwo wiedzy o ciąży opisane w ciekawy sposób. Wiele można się dowiedzieć.
Polecam też profil na instagramie: dr_wojciechfalecki .Mnóstwo wiedzy. Szczególnie zaciekawiły mnie posty o USG w ciąży, o interpretacji wyników.
Zajrzyjcie koniecznie, warto, żebyśmy także miały choć podstawową wiedzę
Wcześniej pytałyście mnie o badania, jakie miałam.
Standardowe: morfologia, mocz i posiew Niestety w moczu wyszła mi infekcja... Ale staram się nie denerwować... Jestem w stałym kontakcie z lekarzem, myślę że będzie dobrze. Musi być!
A na pierwszej wizycie lekarz wykonał mi także USG potwierdzające ciążę. Coś już było widać, mała kropeczka ma 2 mm, zagnieździła się w macicy. Ale na wszelki wypadek za tydzień kolejne usg. Dmuchamy na zimne. Strasznie sie o tę ciąże martwię. Ale ja juz taka jestem, o starszą córę też się martwię. Paskudna moja cecha.
Polecam bloga mamaginekolog.pl, mnóstwo wiedzy o ciąży opisane w ciekawy sposób. Wiele można się dowiedzieć.
Polecam też profil na instagramie: dr_wojciechfalecki .Mnóstwo wiedzy. Szczególnie zaciekawiły mnie posty o USG w ciąży, o interpretacji wyników.
Zajrzyjcie koniecznie, warto, żebyśmy także miały choć podstawową wiedzę
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. [emoji5]
Podczytuje was jednak nie bardzo mam czas na pisanie. Chciałam się przywitać.
Tydzień temu dowiedziałam się , że będę znów mamą. Mam 4 letniego synka Olka. Mieszkamy na stałe w Norwegii. O tę ciąże staraliśmy się około 4.miesiące.
Wizytę u lekarza ogólnego mam w poniedziałek i mam nadzieje dostać skierowanie do ginekologa, żeby podejrzeć czy wszystko jest dobrze.
Termin teoretycznie na 6 maja. Dokładnie ciężko stwierdzić bo cykle miałam ostatnio bardzo nieregularne.
Podczytuje was jednak nie bardzo mam czas na pisanie. Chciałam się przywitać.
Tydzień temu dowiedziałam się , że będę znów mamą. Mam 4 letniego synka Olka. Mieszkamy na stałe w Norwegii. O tę ciąże staraliśmy się około 4.miesiące.
Wizytę u lekarza ogólnego mam w poniedziałek i mam nadzieje dostać skierowanie do ginekologa, żeby podejrzeć czy wszystko jest dobrze.
Termin teoretycznie na 6 maja. Dokładnie ciężko stwierdzić bo cykle miałam ostatnio bardzo nieregularne.
Misiactwo
Witaj @soniafka gratulacje!
@ilonaz odsyłam tu: Link do: USG wczesnej ciąży - jak interpretować? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Natomiast ginekolog podczas badania moze stwierdzic charakterystyczne dla ciazy objawy juz we wczesnej ciazy
Ja jestem w ok 4tc i na usg juz uwidoczniono zagniezdzenie kropeczki w macicy
@ilonaz odsyłam tu: Link do: USG wczesnej ciąży - jak interpretować? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Natomiast ginekolog podczas badania moze stwierdzic charakterystyczne dla ciazy objawy juz we wczesnej ciazy
Ja jestem w ok 4tc i na usg juz uwidoczniono zagniezdzenie kropeczki w macicy
reklama