Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. GratulacjeJa już po wynikach bety przyrost wyszedl 330% to chyba dobrze [emoji4]
Dziękuję [emoji4][emoji4]Super. Gratulacje
Gratuluję świetny przyrost betyJa już po wynikach bety przyrost wyszedl 330% to chyba dobrze [emoji4]
Denerwuje sie żeby jutro okresu nie było. Troche wczesnie test zrobiłam i teraz czekam bez sensu czy wszystko dobrze...Gratuluję świetny przyrost bety
Beta ślicznie rośnie więc nie martw się. Nie masz czym.Denerwuje sie żeby jutro okresu nie było. Troche wczesnie test zrobiłam i teraz czekam bez sensu czy wszystko dobrze...
Gratuulujeeee :*Ja już po wynikach bety przyrost wyszedl 330% to chyba dobrze [emoji4]
Gratulacje [emoji4]Ja już po wynikach bety przyrost wyszedl 330% to chyba dobrze [emoji4]
Skoro tak to czekam z niecierpliwością na test. A kiedy planujesz testować? [emoji1]Oo hej Ann [emoji6]
Na kiedy wypada co tp z om ?
No jeszcze nie jestem pewna czy wystarczyl bo jednak testu zadnego nie robilam, po prostu sugeruje sie temperatura ktora zawsze juz byla na tym etapie w dole a dzis takie zaskoczenie bo rosnie [emoji6]
Ooo 8 maja [emoji7] moj mlody jest z 8 [emoji6] choć mial byc z 6[emoji6]Skoro tak to czekam z niecierpliwością na test. A kiedy planujesz testować? [emoji1]
Mi z OM wypada jakoś 7 lub 8 ale chyba bardziej 8 maja. Ale byłoby super jakby wam się udało. Trzymam kciuki [emoji173]
@Ana650 super przyrost [emoji5]