Piersi wogole mnie nie bolą. Pobolewa mnie czesto brzuch- podbrzusze. Momentami nawet i czuje jakies ciepło z niego ale te plemienia hmmm troche mnie doluja [emoji848][emoji848]Trzymam kciuki
Też jestem typem niecierpliwej
Czy tylko mi się tak dłuży ten czas?
Dziś 26 dc, dopiero
Bolą mnie trochę piersi ( Ale przed @ tez bolaly) dziś pobolewa mnie brzuch ( tak samo jak przed@). Nawet nie mam się czym sugerować
Choć to byłaby moja 4 ciąża tak samo się niecierpliwię
Pozostaje czekać ...hmmm
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Uwierz ze tez jestem takim samym niecierpliwcem ale w tej kwestii trzeba jednak znalezc w sobie choć odrobine cierpliwości bo inaczej po jakims czasie mozna oszalec [emoji6]Oby oby tak było z tym planieniem. Poczekamy zobaczymy. I ciężko mi się tak nie nastawiac - chcialabym by teraz się już udało. Jestem typem osoby strasznie niecierpliwej [emoji6]
Trzymam za ciebie kciuki [emoji4]
Ann_
To czekam rano na info [emoji5][emoji5][emoji5]Ooo 8 maja [emoji7] moj mlody jest z 8 [emoji6] choć mial byc z 6[emoji6]
Jak jutro bedzie sie utrzymywac lub dalej rosnac temperatura no to zatestuje [emoji6]
Kaamilaaa
Niestety ale temperatura spada wiec nie ma sensu nawet testować [emoji6] czekam na @To czekam rano na info [emoji5][emoji5][emoji5]
Dżasta a jak u Ciebie ??[emoji4][emoji110][emoji110]
Doti365
Hej może nie wszystko stracone mi temperatura cały czas się utrzymywała na poziomie 37,1 37,3 a w dniu spodziewanej @ spadla do 36.7 i tak już zostało. Ja bym testowałaNiestety ale temperatura spada wiec nie ma sensu nawet testować [emoji6] czekam na @
Dżasta a jak u Ciebie ??[emoji4][emoji110][emoji110]
Kaamilaaa
Nie ma sensu[emoji6] spadla duuuzo bardziej wiec nie ma po co test marnowac [emoji6] dzis bedzie @ jak nic [emoji6]Hej może nie wszystko stracone mi temperatura cały czas się utrzymywała na poziomie 37,1 37,3 a w dniu spodziewanej @ spadla do 36.7 i tak już zostało. Ja bym testowała
Zreszta ja nawet nie mam takich wysokich temperatur [emoji23] u mnie wczoraj urosla do 36,64 a dzis mooocno spadła wiec [emoji6]
Doti365
I tak życzę Ci aby @ jednak się nie pojawiłaNie ma sensu[emoji6] spadla duuuzo bardziej wiec nie ma po co test marnowac [emoji6] dzis bedzie @ jak nic [emoji6]
Zreszta ja nawet nie mam takich wysokich temperatur [emoji23] u mnie wczoraj urosla do 36,64 a dzis mooocno spadła wiec [emoji6]
Kaamilaaa
Dzieki ale niestety wlasnie zaczynam plamic takze dzis bedzie 1dc [emoji6]I tak życzę Ci aby @ jednak się nie pojawiła
Nie nastawialam sie jakos specjalnie na ten cykl wiec nie rozpaczam [emoji6]
Ruszam dalej, 13cykl starań przed nami [emoji57]
reklama
Doti365
Powodzenia w kolejnym cyklu Życzę owocnych starańTrzymam kciuki za wszystkie pozostale dziewczyny [emoji4] spokojnych ciaz i bezproblemowych porodow w maju [emoji4]
Pamietajcie, majowe dzieciaki sa super [emoji6][emoji3]
Pozdrawiam, mama majowa 2014[emoji4]