reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Trzymam kciuki :)
Też jestem typem niecierpliwej ;)
Czy tylko mi się tak dłuży ten czas?
Dziś 26 dc, dopiero ;)
Bolą mnie trochę piersi ( Ale przed @ tez bolaly) dziś pobolewa mnie brzuch ( tak samo jak przed@). Nawet nie mam się czym sugerować :)
Choć to byłaby moja 4 ciąża tak samo się niecierpliwię ;)
Pozostaje czekać ...hmmm
Piersi wogole mnie nie bolą. Pobolewa mnie czesto brzuch- podbrzusze. Momentami nawet i czuje jakies ciepło z niego ale te plemienia hmmm troche mnie doluja [emoji848][emoji848]

reklama
Oby oby tak było z tym planieniem. Poczekamy zobaczymy. I ciężko mi się tak nie nastawiac - chcialabym by teraz się już udało. Jestem typem osoby strasznie niecierpliwej [emoji6]
Uwierz ze tez jestem takim samym niecierpliwcem ale w tej kwestii trzeba jednak znalezc w sobie choć odrobine cierpliwości bo inaczej po jakims czasie mozna oszalec [emoji6]

Trzymam za ciebie kciuki [emoji4]

Niestety ale temperatura spada wiec nie ma sensu nawet testować [emoji6] czekam na @

Dżasta a jak u Ciebie ??[emoji4][emoji110][emoji110]
Hej może nie wszystko stracone mi temperatura cały czas się utrzymywała na poziomie 37,1 37,3 a w dniu spodziewanej @ spadla do 36.7 i tak już zostało. Ja bym testowała;)

Hej może nie wszystko stracone mi temperatura cały czas się utrzymywała na poziomie 37,1 37,3 a w dniu spodziewanej @ spadla do 36.7 i tak już zostało. Ja bym testowała;)
Nie ma sensu[emoji6] spadla duuuzo bardziej wiec nie ma po co test marnowac [emoji6] dzis bedzie @ jak nic [emoji6]
Zreszta ja nawet nie mam takich wysokich temperatur [emoji23] u mnie wczoraj urosla do 36,64 a dzis mooocno spadła wiec [emoji6]

Trzymam kciuki za wszystkie pozostale dziewczyny [emoji4] spokojnych ciaz i bezproblemowych porodow w maju [emoji4]
Pamietajcie, majowe dzieciaki sa super [emoji6][emoji3]

Pozdrawiam, mama majowa 2014[emoji4]

reklama
Do góry