reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny, napisałam do was dobrych kilka dni temu, ale nie miałam jak się odezwać bo wyjazd do Polski, wesele i teraz urlop w górach. I tak odpusiclam Internet, ale testy dwa zrobiłam [emoji1]
Pierwszy w piątek i bez cienia kreski. Więc dobrze bawiłam się na grillu i weselu. Nie szalałam, z alkoholem. W niedzielę zbadala szyjke i nagle była wysoko i twarda, gdzie wcześniej wysoko, ale miękka. Poczułam, że to znak i zrobiłam w poniedziałek test, było to dzień przed terminem okresu. I ujrzałam ładne dwie kreski, bez zastanawiania się. Betę nie wiem czy zrobię. Jestem w Polsce kilkanaście dni więc może zrobię. [emoji4][emoji4]
Ogólnie bardzo się cieszę, że udało się w tym cyklu.
Mam już dwóch synów 4 i 2 lata, marzymy bardzo o córce [emoji7] mam też dwa poronienia samoistne na koncie więc trochę może się obawiam, ale raczej jestem typem nie panikujacym. Teraz w lipcu mialam poronienie, a termin miał być na marzec. Teraz by mi wypadało jakoś 7-8 maj. Zobaczę co lekarz powie, ale idę dopiero do swojego po powrocie do Niemiec, ale nie wiem kiedy to będzie.
Gratulacje:-) :)

reklama
Hej dziewczyny, napisałam do was dobrych kilka dni temu, ale nie miałam jak się odezwać bo wyjazd do Polski, wesele i teraz urlop w górach. I tak odpusiclam Internet, ale testy dwa zrobiłam [emoji1]
Pierwszy w piątek i bez cienia kreski. Więc dobrze bawiłam się na grillu i weselu. Nie szalałam, z alkoholem. W niedzielę zbadala szyjke i nagle była wysoko i twarda, gdzie wcześniej wysoko, ale miękka. Poczułam, że to znak i zrobiłam w poniedziałek test, było to dzień przed terminem okresu. I ujrzałam ładne dwie kreski, bez zastanawiania się. Betę nie wiem czy zrobię. Jestem w Polsce kilkanaście dni więc może zrobię. [emoji4][emoji4]
Mam już dwóch synów 4 i 2 lata, marzymy bardzo o córce [emoji7] mam też dwa poronienia samoistne na koncie więc trochę może się obawiam, ale raczej jestem typem nie panikujacym. Teraz w lipcu mialam poronienie, a termin miał być na marzec. Teraz by mi wypadało jakoś 7-8 maj. Zobaczę co lekarz powie, ale idę dopiero do swojego po powrocie do Niemiec, ale nie wiem kiedy to będzie.
Gratki [emoji122]

Dziękuję kochana [emoji8] napisz co u Ciebie ? Jak fasolka sie rozwija ? :) który to juz tc?

Dziś mam 8+0 czyli wchodzę w 9. Fasolka tydzień temu miała 4 mm i bijące serduszko, to teraz ma pewnie koło centymetra [emoji173]️
A ogólnie czuję się średnio. Jestem mega zmęczona i często mam mdłości, w szczególności tak od 16 do pójścia spać jest mi niedobrze. U Was na wątku teraz euforia z testowaniem, a u nas narzekanie na nieprzyjemne objawy ciąży. Nie jest lekko [emoji16]

Dziś mam 8+0 czyli wchodzę w 9. Fasolka tydzień temu miała 4 mm i bijące serduszko, to teraz ma pewnie koło centymetra [emoji173]️
A ogólnie czuję się średnio. Jestem mega zmęczona i często mam mdłości, w szczególności tak od 16 do pójścia spać jest mi niedobrze. U Was na wątku teraz euforia z testowaniem, a u nas narzekanie na nieprzyjemne objawy ciąży. Nie jest lekko [emoji16]

Ooo kochana, fajnie że już tak daleko jesteście z jednej strony , ale z drugiej te objawy to niekoniecznie super :/ współczuję za nie i mam nadzieję, że minął po 1 trymestrze ;)
U mnie niestety nie ma euforii ,bo dziś mam 1 kreske i muszę czekać na @ :(

Noo to gratulacje za 2 kreseczki no i reszta to już się jakoś potoczy :D

Hej dziewczyny [emoji4] pisalam tu jakis czas temu [emoji4]
Odzywam się teraz [emoji6] tli sie we mnie nadzieja ze moze jutro po jutrze do was oficjalnie dołączę [emoji14]
Staramy sie 12cykl, tym razem bylo tylko jedno [emoji173] w płodne wiec nie licze za bardzo ze moglo sie udać ale jednak moja temperatura dzis rano rozbudzila troche nadzieje bo zamiast spadac na @ ktora powinna byc jutro, to ona sobie urosła [emoji57]

reklama
Do góry