reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja już powoli tracę nadzieję na ciążę [emoji24] dopadaja mnie myśli że jednak się nie udało. Co jakiś czas cos mi plami. Więc zaraz po @ dzwonię i umawiam się do dr. Niech zobaczy czy wszystko jest ok. Bo w pierwszej ciąży to płomienie implatacyjne inaczej wyglądało. Gdzies tam cień cienia jeszcze mam cichej nadziei więc czekam na rozwój sytuacji

Ja już powoli tracę nadzieję na ciążę [emoji24] dopadaja mnie myśli że jednak się nie udało. Co jakiś czas cos mi plami. Więc zaraz po @ dzwonię i umawiam się do dr. Niech zobaczy czy wszystko jest ok. Bo w pierwszej ciąży to płomienie implatacyjne inaczej wyglądało. Gdzies tam cień cienia jeszcze mam cichej nadziei więc czekam na rozwój sytuacji
A ile masz dni do @ ? [emoji848]
Ile sie staracie ?

Tydzień do @ am. A staramy się tak naprawdę to pierwszy miesiąc bo w zeszłym to było tak bez myślenia i aby raz ale duzo przed owu jakos bo w szpitalu w czasie owu bylam z corka
Moze te plamienia to wlasnie zagniezdzenie [emoji6] czytalam kiedys ze moze trwac nawet 4dni [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji6]
A skoro dopiero zaczynacie starania nie nakrecaj się za bardzo [emoji6] taka dobra rada [emoji6] choc wiem ze to nie latwe [emoji6]

Moze te plamienia to wlasnie zagniezdzenie [emoji6] czytalam kiedys ze moze trwac nawet 4dni [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji6]
A skoro dopiero zaczynacie starania nie nakrecaj się za bardzo [emoji6] taka dobra rada [emoji6] choc wiem ze to nie latwe [emoji6]
Oby oby tak było z tym planieniem. Poczekamy zobaczymy. I ciężko mi się tak nie nastawiac - chcialabym by teraz się już udało. Jestem typem osoby strasznie niecierpliwej [emoji6]

reklama
Trzymam kciuki :)
Też jestem typem niecierpliwej ;)
Czy tylko mi się tak dłuży ten czas?
Dziś 26 dc, dopiero ;)
Bolą mnie trochę piersi ( Ale przed @ tez bolaly) dziś pobolewa mnie brzuch ( tak samo jak przed@). Nawet nie mam się czym sugerować :)
Choć to byłaby moja 4 ciąża tak samo się niecierpliwię ;)
Pozostaje czekać ...hmmm

Do góry