Gratulacje!!Ja już po wynikach bety przyrost wyszedl 330% to chyba dobrze [emoji4]
reklama
Ja już powoli tracę nadzieję na ciążę [emoji24] dopadaja mnie myśli że jednak się nie udało. Co jakiś czas cos mi plami. Więc zaraz po @ dzwonię i umawiam się do dr. Niech zobaczy czy wszystko jest ok. Bo w pierwszej ciąży to płomienie implatacyjne inaczej wyglądało. Gdzies tam cień cienia jeszcze mam cichej nadziei więc czekam na rozwój sytuacji
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A ile masz dni do @ ? [emoji848]Ja już powoli tracę nadzieję na ciążę [emoji24] dopadaja mnie myśli że jednak się nie udało. Co jakiś czas cos mi plami. Więc zaraz po @ dzwonię i umawiam się do dr. Niech zobaczy czy wszystko jest ok. Bo w pierwszej ciąży to płomienie implatacyjne inaczej wyglądało. Gdzies tam cień cienia jeszcze mam cichej nadziei więc czekam na rozwój sytuacji
Ile sie staracie ?
Dżasta :)
Nie dziękuję [emoji7]Trzymam za Ciebie kciuki [emoji6][emoji110]
Oby jednak @ nie przyszła [emoji6]
No też tak bywa, nie zaprzeczam [emoji5] czekamy na rozwój sytuacjiJustyna kciuki dalej zaciśnięte [emoji4] są takie dziewczyny które nie mają żadnych objawów a są w ciąży więc głowa do góry [emoji6]
Super. GratulacjeJa już po wynikach bety przyrost wyszedl 330% to chyba dobrze [emoji4]
Tydzień do @ am. A staramy się tak naprawdę to pierwszy miesiąc bo w zeszłym to było tak bez myślenia i aby raz ale duzo przed owu jakos bo w szpitalu w czasie owu bylam z corkaA ile masz dni do @ ? [emoji848]
Ile sie staracie ?
Kaamilaaa
Moze te plamienia to wlasnie zagniezdzenie [emoji6] czytalam kiedys ze moze trwac nawet 4dni [emoji6]Tydzień do @ am. A staramy się tak naprawdę to pierwszy miesiąc bo w zeszłym to było tak bez myślenia i aby raz ale duzo przed owu jakos bo w szpitalu w czasie owu bylam z corka
Trzymam kciuki [emoji6]
A skoro dopiero zaczynacie starania nie nakrecaj się za bardzo [emoji6] taka dobra rada [emoji6] choc wiem ze to nie latwe [emoji6]
Oby oby tak było z tym planieniem. Poczekamy zobaczymy. I ciężko mi się tak nie nastawiac - chcialabym by teraz się już udało. Jestem typem osoby strasznie niecierpliwej [emoji6]Moze te plamienia to wlasnie zagniezdzenie [emoji6] czytalam kiedys ze moze trwac nawet 4dni [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji6]
A skoro dopiero zaczynacie starania nie nakrecaj się za bardzo [emoji6] taka dobra rada [emoji6] choc wiem ze to nie latwe [emoji6]
reklama
Trzymam kciuki
Też jestem typem niecierpliwej
Czy tylko mi się tak dłuży ten czas?
Dziś 26 dc, dopiero
Bolą mnie trochę piersi ( Ale przed @ tez bolaly) dziś pobolewa mnie brzuch ( tak samo jak przed@). Nawet nie mam się czym sugerować
Choć to byłaby moja 4 ciąża tak samo się niecierpliwię
Pozostaje czekać ...hmmm
Też jestem typem niecierpliwej
Czy tylko mi się tak dłuży ten czas?
Dziś 26 dc, dopiero
Bolą mnie trochę piersi ( Ale przed @ tez bolaly) dziś pobolewa mnie brzuch ( tak samo jak przed@). Nawet nie mam się czym sugerować
Choć to byłaby moja 4 ciąża tak samo się niecierpliwię
Pozostaje czekać ...hmmm