reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Dżasta :) póki nie ma @ to nic nie jest przesądzone !

Nie może być! o_O
Póki nie ma @ to jest nadzieja.

Tak , tak dziewczynki kierujemy się tym mottem , dlatego czekam :D
A najgorsza jest ta niewiedza, ale abym się dowiedziała co i jak przed weselem :D

A czujesz się jakbyś miała okres dostać? Pamiętaj, że mi dopiero chyba w 32 dc pokazało cień cienia [emoji6]

Ohh no właśnie, może za wcześnie? Ale ostatnio miałam 28 dc , więc wg tego powinnam jutro dostać @ , no ale czekam .
Troszkę brzuch mnie pobolewa i właśnie miałam tak jak ostatnim razem, że zaraz po zrobieniu testu brzuch mnie rozbolał i musiałam poleżeć na brzuchu trochę...
Teraz już mi przeszło ale wcześniej czyli od wczoraj w tył nie miałam żadnych objawów ani bóli :confused:

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] pisalam tu jakis czas temu [emoji4]
Odzywam się teraz [emoji6] tli sie we mnie nadzieja ze moze jutro po jutrze do was oficjalnie dołączę [emoji14]
Staramy sie 12cykl, tym razem bylo tylko jedno [emoji173] w płodne wiec nie licze za bardzo ze moglo sie udać ale jednak moja temperatura dzis rano rozbudzila troche nadzieje bo zamiast spadac na @ ktora powinna byc jutro, to ona sobie urosła [emoji57]

Hej :) a który dc masz i kiedy termin @ ??
No zawsze jest jakaś nadzieja, niektórym wystarczy jeden raz ,żeby zaskoczyło ;)

Hej :) a który dc masz i kiedy termin @ ??
No zawsze jest jakaś nadzieja, niektórym wystarczy jeden raz ,żeby zaskoczyło ;)
Dzis 28dc i 12dpo @ powinna byc jutro [emoji6]wiem z doswiadczenia ze czasami raz wystarczy [emoji14]
Nie testowalam bo czekam do jutra zeby zobaczyc jaka bedzie jutro temperatura [emoji6] jak bedzie dalej rosla to super a jak poleci w dol to wiadomo ze nie pptrzebnie sie nakrecam [emoji6]

Dzis 28dc i 12dpo @ powinna byc jutro [emoji6]wiem z doswiadczenia ze czasami raz wystarczy [emoji14]
Nie testowalam bo czekam do jutra zeby zobaczyc jaka bedzie jutro temperatura [emoji6] jak bedzie dalej rosla to super a jak poleci w dol to wiadomo ze nie pptrzebnie sie nakrecam [emoji6]

Hehe to masz tak samo jak ja :D
Też 28dc i jutro powinna być @ :p
Dziś mój test nie wyszedł, więc czekamy razem :tak:

Oo no to fajnie [emoji6]
Dlugo sie starasz ? [emoji4]
Ile juz dpo u ciebie ? [emoji4]

Fajnie bylo byc majówka [emoji3] jestem juz mama majowego szkraba z 2014 r wiec moze powtorka z rozrywki [emoji23]

No u mnie tak samo wypada owu jak cykle 28 d.
No tak intensywnie to 2 cykl , bo wcześniej to tak jak Ty pisałaś 1 raz w dni płodne to tego nie liczę , bo i w tamtym roku też tak próbowaliśmy i nic nie wyszło, więc 2 cykl i nie wiem co z tego, póki co test negatywny , więc czekam na @ ;)

No u mnie tak samo wypada owu jak cykle 28 d.
No tak intensywnie to 2 cykl , bo wcześniej to tak jak Ty pisałaś 1 raz w dni płodne to tego nie liczę , bo i w tamtym roku też tak próbowaliśmy i nic nie wyszło, więc 2 cykl i nie wiem co z tego, póki co test negatywny , więc czekam na @ ;)
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji6][emoji110]
Oby jednak @ nie przyszła [emoji6]

Dziś mam 8+0 czyli wchodzę w 9. Fasolka tydzień temu miała 4 mm i bijące serduszko, to teraz ma pewnie koło centymetra [emoji173]️
A ogólnie czuję się średnio. Jestem mega zmęczona i często mam mdłości, w szczególności tak od 16 do pójścia spać jest mi niedobrze. U Was na wątku teraz euforia z testowaniem, a u nas narzekanie na nieprzyjemne objawy ciąży. Nie jest lekko [emoji16]
Super, że jest serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]
Hej dziewczyny [emoji4] pisalam tu jakis czas temu [emoji4]
Odzywam się teraz [emoji6] tli sie we mnie nadzieja ze moze jutro po jutrze do was oficjalnie dołączę [emoji14]
Staramy sie 12cykl, tym razem bylo tylko jedno [emoji173] w płodne wiec nie licze za bardzo ze moglo sie udać ale jednak moja temperatura dzis rano rozbudzila troche nadzieje bo zamiast spadac na @ ktora powinna byc jutro, to ona sobie urosła [emoji57]
Jednak ten jeden raz przed owulacja wystarczył, ale super [emoji173][emoji173]

Super, że jest serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]Jednak ten jeden raz przed owulacja wystarczył, ale super [emoji173][emoji173]
Oo hej Ann [emoji6]
Na kiedy wypada co tp z om ?

No jeszcze nie jestem pewna czy wystarczyl bo jednak testu zadnego nie robilam, po prostu sugeruje sie temperatura ktora zawsze juz byla na tym etapie w dole a dzis takie zaskoczenie bo rosnie [emoji6]

reklama
Do góry