reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@Dżasta :) póki nie ma @ to nic nie jest przesądzone !

Nie może być! o_O
Póki nie ma @ to jest nadzieja.

Tak , tak dziewczynki kierujemy się tym mottem , dlatego czekam :D
A najgorsza jest ta niewiedza, ale abym się dowiedziała co i jak przed weselem :D

A czujesz się jakbyś miała okres dostać? Pamiętaj, że mi dopiero chyba w 32 dc pokazało cień cienia [emoji6]

Ohh no właśnie, może za wcześnie? Ale ostatnio miałam 28 dc , więc wg tego powinnam jutro dostać @ , no ale czekam .
Troszkę brzuch mnie pobolewa i właśnie miałam tak jak ostatnim razem, że zaraz po zrobieniu testu brzuch mnie rozbolał i musiałam poleżeć na brzuchu trochę...
Teraz już mi przeszło ale wcześniej czyli od wczoraj w tył nie miałam żadnych objawów ani bóli :confused:

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] pisalam tu jakis czas temu [emoji4]
Odzywam się teraz [emoji6] tli sie we mnie nadzieja ze moze jutro po jutrze do was oficjalnie dołączę [emoji14]
Staramy sie 12cykl, tym razem bylo tylko jedno [emoji173] w płodne wiec nie licze za bardzo ze moglo sie udać ale jednak moja temperatura dzis rano rozbudzila troche nadzieje bo zamiast spadac na @ ktora powinna byc jutro, to ona sobie urosła [emoji57]

Hej :) a który dc masz i kiedy termin @ ??
No zawsze jest jakaś nadzieja, niektórym wystarczy jeden raz ,żeby zaskoczyło ;)

Hej :) a który dc masz i kiedy termin @ ??
No zawsze jest jakaś nadzieja, niektórym wystarczy jeden raz ,żeby zaskoczyło ;)
Dzis 28dc i 12dpo @ powinna byc jutro [emoji6]wiem z doswiadczenia ze czasami raz wystarczy [emoji14]
Nie testowalam bo czekam do jutra zeby zobaczyc jaka bedzie jutro temperatura [emoji6] jak bedzie dalej rosla to super a jak poleci w dol to wiadomo ze nie pptrzebnie sie nakrecam [emoji6]

Dzis 28dc i 12dpo @ powinna byc jutro [emoji6]wiem z doswiadczenia ze czasami raz wystarczy [emoji14]
Nie testowalam bo czekam do jutra zeby zobaczyc jaka bedzie jutro temperatura [emoji6] jak bedzie dalej rosla to super a jak poleci w dol to wiadomo ze nie pptrzebnie sie nakrecam [emoji6]

Hehe to masz tak samo jak ja :D
Też 28dc i jutro powinna być @ :p
Dziś mój test nie wyszedł, więc czekamy razem :tak:

Oo no to fajnie [emoji6]
Dlugo sie starasz ? [emoji4]
Ile juz dpo u ciebie ? [emoji4]

Fajnie bylo byc majówka [emoji3] jestem juz mama majowego szkraba z 2014 r wiec moze powtorka z rozrywki [emoji23]

No u mnie tak samo wypada owu jak cykle 28 d.
No tak intensywnie to 2 cykl , bo wcześniej to tak jak Ty pisałaś 1 raz w dni płodne to tego nie liczę , bo i w tamtym roku też tak próbowaliśmy i nic nie wyszło, więc 2 cykl i nie wiem co z tego, póki co test negatywny , więc czekam na @ ;)

No u mnie tak samo wypada owu jak cykle 28 d.
No tak intensywnie to 2 cykl , bo wcześniej to tak jak Ty pisałaś 1 raz w dni płodne to tego nie liczę , bo i w tamtym roku też tak próbowaliśmy i nic nie wyszło, więc 2 cykl i nie wiem co z tego, póki co test negatywny , więc czekam na @ ;)
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji6][emoji110]
Oby jednak @ nie przyszła [emoji6]

Dziś mam 8+0 czyli wchodzę w 9. Fasolka tydzień temu miała 4 mm i bijące serduszko, to teraz ma pewnie koło centymetra [emoji173]️
A ogólnie czuję się średnio. Jestem mega zmęczona i często mam mdłości, w szczególności tak od 16 do pójścia spać jest mi niedobrze. U Was na wątku teraz euforia z testowaniem, a u nas narzekanie na nieprzyjemne objawy ciąży. Nie jest lekko [emoji16]
Super, że jest serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]
Hej dziewczyny [emoji4] pisalam tu jakis czas temu [emoji4]
Odzywam się teraz [emoji6] tli sie we mnie nadzieja ze moze jutro po jutrze do was oficjalnie dołączę [emoji14]
Staramy sie 12cykl, tym razem bylo tylko jedno [emoji173] w płodne wiec nie licze za bardzo ze moglo sie udać ale jednak moja temperatura dzis rano rozbudzila troche nadzieje bo zamiast spadac na @ ktora powinna byc jutro, to ona sobie urosła [emoji57]
Jednak ten jeden raz przed owulacja wystarczył, ale super [emoji173][emoji173]

Super, że jest serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]Jednak ten jeden raz przed owulacja wystarczył, ale super [emoji173][emoji173]
Oo hej Ann [emoji6]
Na kiedy wypada co tp z om ?

No jeszcze nie jestem pewna czy wystarczyl bo jednak testu zadnego nie robilam, po prostu sugeruje sie temperatura ktora zawsze juz byla na tym etapie w dole a dzis takie zaskoczenie bo rosnie [emoji6]

reklama
Do góry