reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

reklama
A przy pustym jaju przyrosty bety były ok czy już wcześniej coś było widać że nie jest tak jak należy?
Ale mialam normalnie objawy itd z tym że w 7 tyg lekarz mówił że mam sie nie zastawiać bo już się nic nie pojawi. 2 dni później w niedziele zaczelam krwawic,pojechałam na sor w niedziele po obiedzie,bo mocno mnie zalalo , bolał brzuch i o 22 zrobili mi zabieg bo soe nie oczyściło wszystko. Kolejna coaza po tym bez problemu donoszona, sb po terminie wywolywany😅

Skąd jesteś? Mam do polecenia fizjo w Warszawie.
Samo rozejście spojenia nie powinno być wskazaniem do cc, więc jest nadzieja :)
Jest jeśli wynosi min. 2/2,5 cm. Ginekolog mowil o 2 cm ortopeda o 2,5.
Ja trafiłam do szpitala miałam na granicy normy (norma <1 cm) czyli 1,1 cm do 36 tyg powiększyło mi się do 1,5 cm więc niewiele. Ale nie chodziłam po schodach prawie wcale, po domu chodziłam krokiem dostawnym bokiem, ogólnie 3 pierwsze tygodnie po.szpitalu o kulach chodziłam bo każdy krok bolał jakby mi się kości łamały.
Nie jestem z Warszawy, mam 2 polecone przez znajome ale tamta znala moją historie itd

Ostatnia edycja:
Macie coś do polecenia na ból gardła?
Jakieś przeziębienie mnie rozkłada…
Dodatkowo mam tak silne mdłości ze nie funkcjonuje.

reklama
Do góry