reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
W którym tygodniu widzialyscie już serduszko? Mam wizytę w 6+3 i mam nadzieję, że może już będzie 🤔

W porównaniu do 1-wszej ciąży to na razie nie mam mdłości, bolą mnie tylko sutki i pobolewa podbrzusze/ciągną pachwiny. Poza tym nic 🫣 może jeszcze to że nie mam apetytu do południa mogłabym nic nie jesc

W którym tygodniu widzialyscie już serduszko? Mam wizytę w 6+3 i mam nadzieję, że może już będzie 🤔

W porównaniu do 1-wszej ciąży to na razie nie mam mdłości, bolą mnie tylko sutki i pobolewa podbrzusze/ciągną pachwiny. Poza tym nic 🫣 może jeszcze to że nie mam apetytu do południa mogłabym nic nie jesc
Powinno już być.

Już po. Pęcherzyk w macicy, wielkość odpowiada 5t2d. Wg miesiączki powinien być 6 tydzień,ale owulację miałam w 24dniu cyklu więc jest ok. Tylko czy nie powinno już czegoś widać w pęcherzyku na tym etapie? Mam zrobić jutro i w czwartek bete
Z ciekawości jakiej wielkosci masz pęcherzyk?

Z ciekawości jakiej wielkosci masz pęcherzyk?
Nie dal mi zdj usg I nie wiem, ale jak mierzył to był wlasnie opis ze to 5t2d po wielkości pecherzyka. U mnie to dziwnie bo wg miesiączki powinno być 5t5d ale owu miałam jakoś 23/24dc więc będzie młodsza. Mialam już puste jajo to aż takiego pecha bym nie miala żeby trafić drugi raz , chyba..🫣🤞

Mi wychodzi na 20-25 maj ❤️
Jutro robię betę jeszcze nie byłam u lekarza bo za wcześnie a nie chcę się przykro poczuć jak nic nie będzie widoczne według rad Mam z forum. 😊

Nie dal mi zdj usg I nie wiem, ale jak mierzył to był wlasnie opis ze to 5t2d po wielkości pecherzyka. U mnie to dziwnie bo wg miesiączki powinno być 5t5d ale owu miałam jakoś 23/24dc więc będzie młodsza. Mialam już puste jajo to aż takiego pecha bym nie miala żeby trafić drugi raz , chyba..🫣🤞
No właśnie u mnie wychodzi ciąza mlodsza o tydzień. Ale owulacje mialam duzo pozniej niz zwykle. Rowniez zaczelam obawiac sie pustego jaja..

reklama
Do góry