Matuszka
Fanka BB :)
Dziś 6+0 według ostatniej miesiączkiOk, to w takim razie czekam a u cb który tydzień że jiz serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 6+0 według ostatniej miesiączkiOk, to w takim razie czekam a u cb który tydzień że jiz serduszko?
Powinno już być.W którym tygodniu widzialyscie już serduszko? Mam wizytę w 6+3 i mam nadzieję, że może już będzie
W porównaniu do 1-wszej ciąży to na razie nie mam mdłości, bolą mnie tylko sutki i pobolewa podbrzusze/ciągną pachwiny. Poza tym nic może jeszcze to że nie mam apetytu do południa mogłabym nic nie jesc
Z ciekawości jakiej wielkosci masz pęcherzyk?Już po. Pęcherzyk w macicy, wielkość odpowiada 5t2d. Wg miesiączki powinien być 6 tydzień,ale owulację miałam w 24dniu cyklu więc jest ok. Tylko czy nie powinno już czegoś widać w pęcherzyku na tym etapie? Mam zrobić jutro i w czwartek bete
Nie dal mi zdj usg I nie wiem, ale jak mierzył to był wlasnie opis ze to 5t2d po wielkości pecherzyka. U mnie to dziwnie bo wg miesiączki powinno być 5t5d ale owu miałam jakoś 23/24dc więc będzie młodsza. Mialam już puste jajo to aż takiego pecha bym nie miala żeby trafić drugi raz , chyba..Z ciekawości jakiej wielkosci masz pęcherzyk?
No właśnie u mnie wychodzi ciąza mlodsza o tydzień. Ale owulacje mialam duzo pozniej niz zwykle. Rowniez zaczelam obawiac sie pustego jaja..Nie dal mi zdj usg I nie wiem, ale jak mierzył to był wlasnie opis ze to 5t2d po wielkości pecherzyka. U mnie to dziwnie bo wg miesiączki powinno być 5t5d ale owu miałam jakoś 23/24dc więc będzie młodsza. Mialam już puste jajo to aż takiego pecha bym nie miala żeby trafić drugi raz , chyba..
To jest czas, jak był pecherzyk żółtkowy u ciebie to zarodek też sie pojawi. Jak ja miałam puste jajo to NIC NIE BYLO w srodkuNo właśnie u mnie wychodzi ciąza mlodsza o tydzień. Ale owulacje mialam duzo pozniej niz zwykle. Rowniez zaczelam obawiac sie pustego jaja..
To jedynie daje mi nadzieję Przykro mi że musialas przez to przejsc.To jest czas, jak był pecherzyk żółtkowy u ciebie to zarodek też sie pojawi. Jak ja miałam puste jajo to NIC NIE BYLO w srodku