reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
A przy pustym jaju przyrosty bety były ok czy już wcześniej coś było widać że nie jest tak jak należy?
Ale mialam normalnie objawy itd z tym że w 7 tyg lekarz mówił że mam sie nie zastawiać bo już się nic nie pojawi. 2 dni później w niedziele zaczelam krwawic,pojechałam na sor w niedziele po obiedzie,bo mocno mnie zalalo , bolał brzuch i o 22 zrobili mi zabieg bo soe nie oczyściło wszystko. Kolejna coaza po tym bez problemu donoszona, sb po terminie wywolywany😅

Skąd jesteś? Mam do polecenia fizjo w Warszawie.
Samo rozejście spojenia nie powinno być wskazaniem do cc, więc jest nadzieja :)
Jest jeśli wynosi min. 2/2,5 cm. Ginekolog mowil o 2 cm ortopeda o 2,5.
Ja trafiłam do szpitala miałam na granicy normy (norma <1 cm) czyli 1,1 cm do 36 tyg powiększyło mi się do 1,5 cm więc niewiele. Ale nie chodziłam po schodach prawie wcale, po domu chodziłam krokiem dostawnym bokiem, ogólnie 3 pierwsze tygodnie po.szpitalu o kulach chodziłam bo każdy krok bolał jakby mi się kości łamały.
Nie jestem z Warszawy, mam 2 polecone przez znajome ale tamta znala moją historie itd

Ostatnia edycja:
Macie coś do polecenia na ból gardła?
Jakieś przeziębienie mnie rozkłada…
Dodatkowo mam tak silne mdłości ze nie funkcjonuje.

reklama
Do góry