reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

masakra :(
Na ból spojenia polecam fizjoterapię uroginekologiczną - często nie chcą rutynowo przyjmować w pierwszym trymestrze, ale jeżeli coś boli, to warto skonsultować.
Właśnie w poprzedniej ciąży moja fizjo urotowala mnie, gdyby nie ona skończyłoby się cesarką. Niestety sama właśnie została mama I muszę szukać nowej. Prowadziła mnie jeszcze przed pierwszą ciąża

reklama
Cześć dziewczyny :) byłam na pierwszym usg (z obliczeń wychodzi że to 6 tydzień i 1 dzień) i było widać pęcherzyk ze jest w dobrze ulokowane ale to normalne że jeszcze nie widać serduszka ? Czy prawdopodobnie przesunęła mi się owulacja? Około 2-3 dni przed okresem robiłam test i wtedy wyszedł negatywny, dwa dni po planowanej dacie miesiączki pozytyw :)
Przepraszam ale jest to moja 3 ciąża, dwie poprzednie straciłam a w UK lekarze do dramat. I nie daje mi to spokoju ❤️
Normalne, że nie widać. Moja ginekolog w pierwszej ciazy odrazu umawiała na termin 3 tyg po planowanej miesiączce bo mówiła że wcześniej może nie być serduszka widac

Właśnie w poprzedniej ciąży moja fizjo urotowala mnie, gdyby nie ona skończyłoby się cesarką. Niestety sama właśnie została mama I muszę szukać nowej. Prowadziła mnie jeszcze przed pierwszą ciąża
Skąd jesteś? Mam do polecenia fizjo w Warszawie.
Samo rozejście spojenia nie powinno być wskazaniem do cc, więc jest nadzieja :)

Ja mam kolejna wizytę na założenie karty 2 października. To będzie równy 10 tydzień. A za 2 dni mam wizytę u lekarza póz na zmianę leków bo trochę ich biorę :( ogólnie przeziębienie mnie rozkłada i się fatalnie czuje. Ogólnie ta ciąża daje mi najbardziej w kość.
Jakos ta ciąża staram się nie przejmować i o niej nie myśleć i nie zadręczać się.

Ja już po wizycie i niestety pozostaje mi się tylko z Wami pożegnać. Brak serduszka, brak nawet pęcherzyka ciążowego, a jedyne co jest to zaśniad groniasty. Jutro idę do szpitala 😥
O nie! Nie nie nie :( nie wiem co powiedzieć :( lekarz pewny że to zaśniad? Mam nadzieję że się mylił :(

reklama
Do góry