Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
A depilacja??? Makijaż na porodówkę???Zaczełabym od tego,a nie od obiadu!!!oooo dobry pomysł narazie obiadek zrobię na szybko....
Trzymam kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A depilacja??? Makijaż na porodówkę???Zaczełabym od tego,a nie od obiadu!!!oooo dobry pomysł narazie obiadek zrobię na szybko....
Dzieci fajnie się chowają że zwierzętami. Mój syn jak wchodzi do domu to pierwsze co robi to z psem się wita i go przytula... mama na drugim miejscu [emoji12]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
ja się z kolei schizuję, że przegapię skurcze i nie rozpoznam, że to one )Powiem Tobie Waraai że nadal w miarę spokój. ..chodzę to tu to tam...czasami skurcz czuję ale spokojnie....może ja mam jakąś znieczulicę juz na te skurcze...