reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hejka,
Wczoraj wieczorem byłam na ktg i na początku nie było za dobre- szybkie tętno malucha. Dostałam 2 kroplówki nawodnienia i pózniej już było Ok. Jak ręka odjął. Wiec dziewczyny rada- dużo pijcie bo to bardzo wpływa na maluchy i ilość wód płodowych. Ja akurat z powodu pogody wczoraj miałam gorszy dzień i mało piłam.
Dziś rano byłam na powtórnym ktg i na wizycie. Wszystko było już Ok. Następne ktg w poniedziałek.
Wczoraj mnie nastraszyli, że jakby to ktg sie nie poprawiło to chcieli mnie ciąć [emoji44]. Mały miał tętno ok 180.
Przez to wszystko nie mogłam w nocy spać i liczyłam ruchy maluszka, wiec po powrocie do domu padłam i dopiero teraz sie obudziłam.
Strasznie sie cieszę, że wszystko Ok, ale trochę sie obwiniam o co

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Coś ucięło...
O tą cało sytuacje.
Ale już sie zdyscyplinowanym. Woda w każdym miejscu w domu i ja popijam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzieci fajnie się chowają że zwierzętami. Mój syn jak wchodzi do domu to pierwsze co robi to z psem się wita i go przytula... mama na drugim miejscu [emoji12]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie nie wyobrazam domu bez psa, mój maz tez... I juz od dawna slyszamam od niego ze mnie kocha ale muszę pamiętać ze to Kosiu jest na pierwszym miejscu a ja na drugim...a jak się mała urodzi to mam się liczyć z tym ze zostanę zdegradowana na trzecie miejsce:p
I obstawiam ze nasz mały Bąbel tez będzie bardziej kochał psa niż mnie:p

@marta:-) rany, ale mnie zestresowałaś! :p
Cicha woda, spokój - a tu rozwarcie w oczach rośnie. :D

(we mnie zerkną dopiero 9maja.. i jak czytam o Twoich skurczach, to zarzuca mną lęk :D).

Daj znać z przed, z i z po porodówki!
Święta Rodzina, tak?
Trzymam wszystkie kciuki, tak na marginesie.

@Karlik - zakochałam się w dostawie do domu. Chyba do końca świata będę już dostawiać panów z zakupami pod moje drzwi. :p

Natomiast też myślę, by dać synowi jakiś gadżet przy okazji narodzin panny.
Prezenty zawsze są na propsie.
Jej teraz kupuję całe góry wszystkiego, a on jedzie na bieżącym zapotrzebowaniu.
Marzy mu się mikrofon do nagrywania na YT filmów z gier, to mu siora podrzuci wcześniej, niż się spodziewa. ;P

Powiem Tobie Waraai że nadal w miarę spokój. ..chodzę to tu to tam...czasami skurcz czuję ale spokojnie....może ja mam jakąś znieczulicę juz na te skurcze...;)

Powiem Tobie Waraai że nadal w miarę spokój. ..chodzę to tu to tam...czasami skurcz czuję ale spokojnie....może ja mam jakąś znieczulicę juz na te skurcze...;)
;) ja się z kolei schizuję, że przegapię skurcze i nie rozpoznam, że to one ;))

A jakby co są też aplikacje na telefon do mierzenia czasu skurczów i zapisywania ich ;)

reklama
Do góry