reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Kochane! :)

Pożądam podzielić się swoją ekscytacją spowodowaną moim Wielkanocnym domem.
Tam po lewej jest już morze. Cudownie wyglądało z okien. Zewsząd. :)

Rozumiecie teraz, że te 12h w podróży było warte obecnego okupowania łóżka, prawda? :p

1493377343-aaaaaa.jpeg

reklama
My na wsi to zwierząt mamy pod dostatkiem... Kury, krowy, psy, koty i może z tego nie zapraszam do domu stworków [emoji16]oj sorki rybkę mamy[emoji228][emoji229][emoji227][emoji226] widzicie że nie jestem przeciwko[emoji16]
No i męża marzenie też spełniliśmy (bo pochodzi z bloku) owczarek niemiecki no ale to już w kojcu...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane! :)

Pożądam podzielić się swoją ekscytacją spowodowaną moim Wielkanocnym domem.
Tam po lewej jest już morze. Cudownie wyglądało z okien. Zewsząd. :)

Rozumiecie teraz, że te 12h w podróży było warte obecnego okupowania łóżka, prawda? [emoji14]

1493377343-aaaaaa.jpeg
Ehhhhh [emoji7]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

A co to za zwyczaj? Dziecko z brzucha przynosi prezenty? Mój Franek to twierdzi że to on musi coś siostrze kupić...Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
tak, jest taki zwyczaj - psychologicznie uzasadniony. Moje zbierają kieszonkowe odkąd wiedzą na prezent dla brata ( a kieszonkowe ma 8 latka w wysokości 2 zł tygodniowo!)
martussa - Ty coś też planujesz od Ali dla siostry, nie?
waraai- oczywiście że rozumiem. |Warte, warte - ja okupuje łóżko po wypadzie w lutym do Emiratów - tez nie żałuję :-)

Zapomniałam dodać, że oto od dziś jestem na zwolnieniu lekarskim!! Moje pierwsze zwolnienie w ciąży :-) 35 tygodni. Od poniedziałku teoretycznie nie będę pracować - he he

Ja w pierwszej ciąży z roboty zostałam wygnana 2 tyg przez porodem, bo szef stwierdził że porodòw przyjmować nie potrafi. A teraz to od 3 miesiąca na zwolnieniu jestem [emoji12].

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry