reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
waraai - jacyś fajni dostawcy? ;-) mnie dziś tylko odwiedził obleśny listonosz - ble z którym nota bene mam na pieńku bo napisałam na niego oficjalna skargę i dziś mi powiedział że regulamin wymaga żeby na płocie była moja skrzynka la listy - mówię, że na podwórku sa dwa domy ale jedna skrzynka nam na płocie wystarczy - no to że muszę na niej napisać swój numer domu.... w sensie oznaczenie że "a" bo numer jest.... mówię że dwa lata tu mieszkam i nikt nigdy nie robił problemu na co on... ale pani mi zrobiła problem to proszę..... teraz będzie się jełop mścił. Ale jestem ponad to :-)
nota bene jak się przeprowadzałam na Podhale to mówię wszystkim, że licze że wkoło będą same "Bułecki" ale niestety wokół mam tylko ...... suchary...;-(

super pomysł z prezentem od siostry :-)

marta:-) - fajnie na luzaku Ci się akcja potoczy, bez szyjki z rozwarciem - końcóweczke poczujesz i szybko minie. Ciekawe czy dziś czy w ogóle w kwietniu - he he - sasiadka chodziła z rozwarciem 4cm kilka tygodni ;-)

No właśnie też wyczytałam w necie że z tymi 4cm mogę trochę pochodzić wiec zaczynam normalne życie bo niema co czekać na poród....sam przyjdzie...

Ale z tymi listonoszami tak jest że czasami nie dzwonią tylko odrazu awizo bo im sie spieszy i liczą ze nikogo w chacie niema...

Olo, właśnie wpisalam w neta te aplikacje i moze ściągnę i dam znać jak sie sprawdzilo...ale muszę zacząć od porządku w telefonie bo mój syn poinstalowal mi gry i brak miejsca....:rofl:

Mam Olo to samo że znieczulica mi sie włączyła i przegapie....bo będę czekać i z główką wejdę do szpitala ;)

Ja tez się pod tym podpisuje, z tym ze dodatkowo mam 80km do szpitala i ten ostatni aspekt mnie martwi...chociaż już dziecku tlumaczylam że musi się tak zagrać w czasie żeby nigdzie po drodze nie stać w korku. Zobaczymy ile się będzie liczyć z moim zdaniem:p

Marta jak tam nadal jesteś ostoją spokoju?;)

reklama
Nie dziewczyny, tych skurczow nie można przegapić. Ja umierałam z bólu o 3 w nocy a mały przyszedł na świat o 12:15 ;)
Melduje, iż dzisiaj wyszliśmy z Nikodemkiem do domu. Zoltaczka ustąpiła :)
[emoji16] radość z Waszego wyjścia i z informacji, że skurczow przegapic sie nie da ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry