reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A ja też już po USG [emoji1]. Leon puki co ma 2800 . Mały jakiś jak dla mnie ale od początku idealnie średnią trzyma [emoji4]. Myślałam że z 3kg będzie . Olo urodził się w 38tg i miał 3650 więc brat będzie raczej mniejszy. Dotuczę go jeszcze z 0,5 kg i niech wyłazi [emoji1]. I tu przydały by się ciasteczka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] . Nie da się ich @Martussa82 jakoś ich po Polsce rozesłać [emoji41]. Tylko kurierem bo listonosz zje...

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lalamido może przepis puścić w obieg i wtedy będziemy się zażerały :D

Link do: Moje Wypieki | Chrupiące owsiane ciasteczka

polecam dać jedno jajko więcej, kokosowe wiórki, kakaaaaa z dwie łyżki i dwie łyżki Nutelli :D
Ha! Też korzystam z tej stronki, ale obracałam się tylko w ciastach[emoji4] . Namówiłaś mnie, napiekę se [emoji57] i se sama zjem. Moi faceci to troglodyci, jak coś nie jest rasowym schabowym to nie zjedzą. A z ciast tylko sernik, szarlotka i babka cytrynowa [emoji12] .

Lalamido Twoi chociaż cos ze słodkiego skonsumuja, u mnie mąż z ciast, ciasteczek i deserów zjada tylko czekoladę w czystej postaci...a ja uwielbiam piec, wiec wszystko co wyczaruje dziele pomiędzy resztę rodziny zeby sie nie zmarnowalo no i zeby mi dupa za mocno nie urosla:):p

Lalamido Twoi chociaż cos ze słodkiego skonsumuja, u mnie mąż z ciast, ciasteczek i deserów zjada tylko czekoladę w czystej postaci...a ja uwielbiam piec, wiec wszystko co wyczaruje dziele pomiędzy resztę rodziny zeby sie nie zmarnowalo no i zeby mi dupa za mocno nie urosla:):p
Ja mam tak z sąsiadką [emoji16] już w normie jest że wszystko pieczemy na dwie rodziny

Ja mam tak z sąsiadką [emoji16] już w normie jest że wszystko pieczemy na dwie rodziny

Ja najpierw musialabym mieć sąsiadów bo jak na razie to i z prawej i z lewej jeszcze są w trakcie budowy wiec lipa...ale obstawiam że zwierzyna leśna, która podchodzi pod dom raczej by nie pogardzila slodkosciami:p

reklama
Witam!
Ale się tu dzieje :) Ja dziś po KTG w szpitalu (4h z życia wyjęte) padłam i spałam kolejne 4h. To chyba przez tę pogodę. Leje, szaro, buro.. brrr...

@marta:-) - jak skurcze? trzymam kciuki!

@asia333podlasie - ty nasz termin na 23.05 to może jeszcze poczekaj z tym porodem, co? Leż, odpoczywaj i nie myśl o ciśnieniu, bo wtedy samo się jeszcze podnosi.

@Martussa82 - takie ciastka powinny być prawnie zakazane :D Siedząc na IP zobaczyłam zdjęcie i prawie zaśliniłam podłogę :p nie dla mnie takie rarytasy :(

@Karlik - szybko Ci przyszły te zakupy z AliExpress. Ja ciągle czekam na swoje staniki i plecak na dzieckowe utensylia. Ostatnio jak sprawdzałam co się dzieje z moimi zakupami to czekały na statek gdzieś w chinach.

@Klaudia_i_nikodem - witajcie w domu! jak samopoczucie? Dla mnie najbardziej przerażającym momentem z całej tej imprezy jest właśnie powrót do domu, więc tym bardziej Wam kibicuję! Teraz czas na budowanie nowej rzeczywistości dla Was obojga :)

Ja dziś w końcu spakowałam torbę dla siebie i małego. Przynajmniej w większości. Ciągle jeszcze coś do niej dorzucam i mam wrażenie, że zapomniałam o czymś niezwykle istotnym. Ale sprawdzam z listą ze strony bebiprogram
Link do: Co spakować do szpitala? - BebiProgram
Za to mój mąż się w końcu zainteresował tematem wycieczki na porodówkę i stwierdził, że musi sobie suchy prowiant załatwić :)

Do góry