reklama
Witam Ja dalej łącze się w bólach z dziewczynami witajacymi się codziennie z toaleta jak czytam o waszych zachciankach to aż mnie skręca z zazdrości ..... Bo jak o czymś pomysle to od razu mnie mdli
Kurczę dziewczyny trzymajcie się zdrowo bo to dla nas najważniejsze ;*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę dziewczyny trzymajcie się zdrowo bo to dla nas najważniejsze ;*
mayllah
Fanka BB :)
Ja dziś zjadłam rogala z masłem, pół miski rosołu i na kolacje bułkę z dżemem, która czuje już w gardle i wiem ze jak wstanę to ja zwrócę :-( nje mam na nic siły, na nic ochoty, czuje głód ale nic nie smakuje :-(
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo... dziś o 4 w nocy jadłam krakersy bo z głodu zasnąć nie mogłam nic nie jestem w stanie ugotować bo mi śmierdzi , najbardziej cierpi na tym mój synek bo karmię go sloiczkami choć i przy nich ciągnie mnie na wymioty
shakie12
Mam dokładnie to samo od dwóch dni, dziwne kłucie, bez przerwy w boku przy jajniku. Też mnie zastanawia czy wymaga to konsultacji z lekarzem, czy tak po prostu może być. Tyyle pytań potrafi się człowiekowi nasunąc podczas ciąży, że szok [emoji54]
Noc prawie nieprzespana, patrzę na męża i zazdroszczę mu, że tak spokojnie śpi [emoji5]
Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosam
Hej
Takie kłucia to normalna sprawa, wszystko się rozciąga, chyba że jest to w prawym boku i nie tyle kłucie co ból to wtedy może być wyrostek. No ale na to jest prosty sposób żeby sprawdzić
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie kłucia to normalna sprawa, wszystko się rozciąga, chyba że jest to w prawym boku i nie tyle kłucie co ból to wtedy może być wyrostek. No ale na to jest prosty sposób żeby sprawdzić
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
styczniowka82
Zaangażowana w BB
Niestety moja kropeczka jest już aniołkiem
Mam identycznie jak asiucha plamienie w dniu kolejnej @ a na usg brak bicia serduszka i zarodek już od dwóch tygodni się nie rozwija. W czwartek mam zabieg.
Jejku jak to cholernie boli. Mam nadzieję że to ostatni aniołek w tej grupie.
Mam identycznie jak asiucha plamienie w dniu kolejnej @ a na usg brak bicia serduszka i zarodek już od dwóch tygodni się nie rozwija. W czwartek mam zabieg.
shakie12
Gosam
reklama
Soł
Niestety moja kropeczka jest już aniołkiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom