reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Witam :) Ja dalej łącze się w bólach z dziewczynami witajacymi się codziennie z toaleta :( jak czytam o waszych zachciankach to aż mnie skręca z zazdrości ..... Bo jak o czymś pomysle to od razu mnie mdli :(

Kurczę dziewczyny trzymajcie się zdrowo bo to dla nas najważniejsze ;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś zjadłam rogala z masłem, pół miski rosołu i na kolacje bułkę z dżemem, która czuje już w gardle i wiem ze jak wstanę to ja zwrócę :-( nje mam na nic siły, na nic ochoty, czuje głód ale nic nie smakuje :-(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo... dziś o 4 w nocy jadłam krakersy bo z głodu zasnąć nie mogłam :( nic nie jestem w stanie ugotować bo mi śmierdzi , najbardziej cierpi na tym mój synek bo karmię go sloiczkami choć i przy nich ciągnie mnie na wymioty :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny. Od wczoraj mnie kluje w boku, jakby jajnik, myślicie ze należy to skonsultować z lekarzem czy sie nie przejmowac?

Mam dokładnie to samo od dwóch dni, dziwne kłucie, bez przerwy w boku przy jajniku. Też mnie zastanawia czy wymaga to konsultacji z lekarzem, czy tak po prostu może być. Tyyle pytań potrafi się człowiekowi nasunąc podczas ciąży, że szok [emoji54]

Noc prawie nieprzespana, patrzę na męża i zazdroszczę mu, że tak spokojnie śpi [emoji5]

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Takie kłucia to normalna sprawa, wszystko się rozciąga, chyba że jest to w prawym boku i nie tyle kłucie co ból to wtedy może być wyrostek. No ale na to jest prosty sposób żeby sprawdzić

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety moja kropeczka jest już aniołkiem :-( :(
Mam identycznie jak asiucha plamienie w dniu kolejnej @ a na usg brak bicia serduszka i zarodek już od dwóch tygodni się nie rozwija. W czwartek mam zabieg.
Jejku jak to cholernie boli. Mam nadzieję że to ostatni aniołek w tej grupie.

reklama
Do góry